Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  Mediafax lanseaza o noua versiune it

Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, a lansat, vineri, 16 octombrie, o noua versiune a site-ului www. mediafax. ro, cu un layout restilizat, sectiuni noi si o structura ce pune mai bine in evidenta stirile zilei si cele de ultima ora.

Noua versiune organizeaza intr-o maniera mai clara pentru vizitatori cele mai importante stiri ale zilei, precum si informatiile de ultima ora, atat in afara, cat si in interiorul sectiunilor tematice (Politic, Economic, Social, Sport, Externe, Cultura-Media, Life-Inedit, Stiinta-Sanatate).

Totodata, modificarile de structura permit, cand va fi cazul, afisarea breaking news-urilor intr-o caseta distincta, inaintea tututor stirilor zilei, astfel ca utilizatorii site-ului vor putea urmari usor desfasurarea evenimentelor de maxima importanta, prin informatiile in timp real transmise de jurnalistii Mediafax.

De asemenea, www. mediafax. ro alatura din acest moment topul celor mai citite stiri de catre vizitatori in ultimele 24 de ore cu o selectie de stiri sau alte materiale jurnalistice (reportaje, comentarii, interviuri) recomandate de redactia site-ului.

Odata cu noua versiune a site-ului, Mediafax lanseaza si sectiunea Alegeri 2009, consacrata scrutinului prezidential din 22 noiembrie. Site-ul furnizeaza in timp real continut multimedia (text, fotografii, inregistrari audio si video), prezentand echidistant cele mai importante evenimente din toate domeniile de interes: politic, economic, social, sport, externe, cultura-media, life-inedit si stiinta-sanatate. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Totodata, vizitatorii au posibilitatea de a dezbate impreuna cu jurnalistii Mediafax evenimente si probleme de actualitate, pe blogul "Dincolo de stiri". In 2007, www. mediafax. ro a castigat premiul Internetics pentru cel mai bun site de stiri.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Aceasta include stiri in timp real despre alegerile prezidentiale, prezentari ale candidatilor, informatii generale despre scrutin si campania electorala, alaturi de sondaje pe teme legate de alegeri.

In plus, vizitatorii site-ului sunt invitati sa-si exprime preferintele de vot intr-un Votmetru ce va contoriza optiunile utilizatorilor pana la deschiderea urnelor.

Printre noutatile de pe www. mediafax. ro se mai numara o harta a stirilor din Romania, prin intermediul careia vizitatorii pot citi doar informatiile dintr-un anumit oras, selectandu-l direct de pe harta sau dintr-o lista de localitati.

Totodata, layout-ul restilizat al www. mediafax. ro reliefeaza intr-o mai mare masura articolele de tip feature si reportajele, publicate pe site in sectiunea Focus, precum si revista presei si postarile de pe blogul jurnalistilor Mediafax.

Despre www. mediafax. ro

Din iulie 2007, Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia.
Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com