Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©14-Nov-2019

it  Mediafax extinde campania it

Astfel, mass-media, companiile si institutiile publice au acces extins, pe durata campaniei, la stirile de interes general si de business transmise de Mediafax.

Prin extinderea campaniei "Informatie fara limite" catre bloggeri, Mediafax le ofera acestora posibilitatea de a folosi site-ul www. news. mediafax. biz la fel ca jurnalistii.

Cei circa 20 de bloggeri interesati de informatiile de actualitate pe care le transmite Mediafax vor avea acces, in perioada 5-20 august, la intregul continut al site-ului: peste 500 de materiale jurnalistice in fiecare zi, despre cele mai importante evenimente din toate domeniile (politic, social, economic, sport, divertisment, cultura etc. ). Prin urmare, campania este o ocazie pentru ei de a vedea de unde pornesc majoritatea stirilor ce se regasesc ulterior pe site-uri, in publicatii sau in jurnalele posturilor de radio si tv. Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, extinde, incepand din 5 august, campania "Informatie fara limite" lansata saptamana trecuta, oferind acces liber pe site-ul www. news. mediafax. biz unui numar de 20 de bloggeri interesati de actualitate.

Campania lansata pe 29 iulie le permite clientilor mass-media sa vizualizeze toate fluxurile de stiri de pe site-ul www. news. mediafax. biz, iar companiilor - toate informatiile economice de pe www. mediafax. biz, nu numai fluxurile pentru care au abonament. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Cei mai multi dintre acestia au acces pentru prima data pe site-ul www. news. mediafax. biz. Cei care au mai avut acces pe site ar putea fi interesati, cu precadere, de produsele noi, precum fluxul de stiri English Wire", spune Gabriela Ralea, Unit Manager Mediafax Mass-Media News.

Totodata, prin "Informatie fara limite", Mediafax va discuta cu bloggerii despre utilizarea pe Internet a informatiilor furnizate de agentia de presa, incepand o colaborare cu acestia care ar putea fi largita in viitor.

Prin intermediul site-ului www. news. mediafax. biz, Mediafax furnizeaza in timp real peste 500 de stiri in fiecare zi, in format text si audio, grupate in produsele: Online News (ce cuprinde informatii din domenii ca politic-intern, politic-extern, social-eveniment si externe), Economic, Life, Sport, Moldova News, Transilvania News, Stiri in limba maghiara, English Wire, Stirile zilei, Web General, Web Economic, Web Life, Web Sport, Week-end. Totodata, www. news. mediafax. biz - platfoma unica de transmitere a informatiilor Mediafax catre mass-media - ofera acces la serviciile Comunicate, Comunicate electorale, Calendar, Audio, Arhiva audio, Arhiva text si Biografii. Site-ul www. news. mediafax. biz a castigat premiul Internetics 2008 la sectiunea Publishing, categoria Stiri.


Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Infiintata in 1991, compania face parte din cel mai mare grup media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia. Bloggerii pot utiliza informatiile pe blogul propriu in conditiile aplicabile tuturor materialelor de presa preluate pe Internet.

"«Informatie fara limite» este o invitatie catre bloggeri de a descoperi tot continutul creat de redactia Mediafax pentru mass-media.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com