Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Mediafax Foto lanseaza serviciul it

. Evenimente majore din diverse domenii sunt redate prin cate o selectie de circa 35 de fotografii reprezentative, care sunt realizate de fotojurnalistii si colaboratorii Mediafax Foto si sunt insotite de o coloana sonora adecvata. In iunie 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania care si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea agentiei Mediafax din Cehia, care furnizeaza stiri si fotografii pentru presa prin site-urile www. mediafaxbiz. cz si www. mediafaxfoto. cz, dar si informatii direct pentru consumatorii finali prin www. mediafax. cz. Infiintata in 1991, compania face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Din 2007, Mediafax se adreseaza si consumatorilor finali, prin www. mediafax. ro. Astfel, fiecare reportaj multimedia se constituie intr-o prezentare sugestiva si cuprinzatoare a unui eveniment.

"Multimedia este spatiul in care punem in evidenta povesti din jurul nostru, prin forta expresiva a imaginilor si a sunetului. . mediafaxfoto. ro/multimedia Tot din iulie 2007, Mediafax Foto distribuie si serviciul de fotografie si arhiva Reuters pentru periodice, edituri, publicatii online locale, companii comerciale, agentii de PR si ONG-uri. Mediafax Foto, liderul pietei romanesti de fotografie de presa, lanseaza, vineri, 28 noiembrie, serviciul Multimedia, ce cuprinde reportaje sub forma unor slideshow-uri cu imagini insotite de coloana sonora, ilustrand unele dintre cele mai importante evenimente de actualitate Materialele sunt gandite pentru consumatorii - tot mai numerosi - de new media si reflecta evenimente de actualitate. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara: fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2003, Mediafax Foto este distribuitorul exclusiv pentru Romania al serviciului fotografic AFP, iar din iulie 2007 detine dreptul exclusiv de a distribui fotografiile si arhiva European Pressphoto Agency (epa) pe piata secundara mass-media din tara. De exemplu, primele reportaje multimedia disponibile au ca tema derby-ul Dinamo - Steaua si alegerile parlamentare din 30 noiembrie", spune Ovidiu Popa, Unit Manager Mediafax Foto.

Selectia imaginilor si productia reportajelor multimedia sunt realizate de editorii si fotoreporterii Mediafax Foto.

Serviciul Multimedia imbogateste portofoliul de produse si servicii Mediafax Foto pentru presa, adaugandu-se fotografiilor de eveniment, infograficelor, fotografiilor de sport si de lifestyle, precum si serviciilor Premium (fotoreportaje extinse, la standarde de calitate foarte inalte) si Publicity (mape electronice de fotografii pentru presa, create de institutii si companii pentru a-si mediatiza evenimentele).

Despre Mediafax Foto

Mediafax Foto este liderul pietei romanesti de fotografie de presa. Departamentul foto al Mediafax dispune de o retea de peste 100 de fotografi profesionisti si furnizeaza zilnic cel mai consistent flux romanesc de fotografie de eveniment. De asemenea, din 2008, Mediafax Foto este distribuitor al fotografiilor vario images pentru publicatiile periodice si segmentul comercial (edituri, companii, agentii de PR etc. ), precum si al serviciului de fotografie si al arhivei The Associated Press (AP) pentru reviste, edituri, companii, agentii de publicitate, institutii de stat, ONG-uri si new media.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com