Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Maguay lanseaza noile servere it

Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate - mediu ISO 9001 + ISO14001 si este certificata de TUV Thüringen.
Maguay a obtinut in noiembrie 2007, eticheta ecologica europeana din partea Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, fiind prima firma romaneasca din domeniul IT care detine aceasta certificare.

Compania a realizat proiecte de infrastructura complexe pentru companii ca Interbrands Marketing&Distribution, Augsburg International, G4S / Group for Securicor, sau Conpet SA.Maguay importa si distribuie in Romania produsele unor marci consacrate la nivel international precum Funkwerk, iiyama, Promise Technology, QLogic, Quantum, Transcend, ATEN si PNY Technologies. Maguay, companie ce activeaza pe piata din Romania ca furnizor de solutii complete in segmentul IT, lanseaza astazi noile servere eXpertServer cu procesoare din seria Intel Xeon 5500, simultan cu lansarea in Romania a celor mai noi platforme pentru server fabricate de Corporatia Intel.Intel introduce astazi pe piata din Romania un grup nou de procesoare Xeon (cu numele de cod Nehalem-EP), precum si platformele cu care acestea pot fi folosite pentru constructia unei noi generatii de servere. Impreuna cu acestea Maguay ofera o platforma completa de servicii, produse hardware si software care vin sa completeze oferta pentru solutii complete de infrastructura IT, comunicare si colaborare, securitate, stocare si back-up date.

"Serverul este o componenta vitala a structurii IT dintr-o companie. Intel anunta cu acesta ocazie un salt al performantelor mai spectaculos decat cel de la introducerea procesoarelor Pentium Pro, cu peste 15 ani in urma.

"Noile procesoare inteligente din seria Intel Xeon 5500 vor oferi o noua perspectiva asupra activitatilor de computing in urmatorii zece ani, atat in domeniul IT&C, cat si in cercetarea stiintifica", a declarat Irinel Burloiu, Business Development Manager, Intel.In plus, noile procesoare Nehalem-EP, care au ca varf de gama seria Intel Xeon 5500 aduc mai multe noutati in lumea serverelor, dintre care cele mai proeminente sunt: primul Eco-server, devenit posibil datorita capabilitatilor de autoreglare ale consumului de energie inglobate in toate procesoarele Intel Xeon din acesta generatie*, precum si primele servere care sunt capabile sa-si creasca performanta peste ratingul de 100% prin tehnologia Intel Turbo Boost Technology.Adresate companiilor medii si mari, serverele Maguay fac dovada expertizei tehnice avansate, certificate de companii precum Intel sau Microsoft. Practic vorbim de confluenta a patru dintre tintele dorite de orice companie pentru echipamentele IT: pret de achizitie si cost de operare mici, consum redus de energie si o crestere de performanta fantastica. ", a adaugat Eduard Pughin.Despre Maguay

Infiintata in 1997, Maguay a realizat in 2008 o cifra de afaceri de 10,4 milioane euro. Serverele Maguay pe platforma Intel au, pe baza statisticilor noastre, un "down-time" maxim de 0. 01% la nivel de an, ceea ce inseamna mai putin de 3 ore de nefunctionare (2. 7 ore) in 3 ani de zile", a declarat Eduard Pughin, Manager Operational Maguay."Serverele Maguay sunt produse consacrate pe piata romaneasca, cu o cota de piata de aproximativ 5% din totalul serverelor veritabile vandute in Romania. Prioritatea noastra pentru 2009 este cresterea eficientei economice si consolidarea pozitiei de leader al pietei locale de servere, in paralel cu o extindere a competentelor.

Acumularea unui nivel ridicat de expertiza a permis companiei indeplinirea conditiilor de certificare impuse de programe de parteneriat: Intel Channel Partner Premier Member, Microsoft Direct OEM si Gold Certified Partner si Symantec Gold Partner. Caracteristicile noilor servere sunt revolutionare, pentru ca aduc un nivel mult mai ridicat de performanta decat serverele de pana acum. Activitatile principale sunt implementarea proiectelor IT complexe si asamblarea de sisteme (servere, PC -uri si laptop -uri) sub brand propriu.

* "Eco-serverele" sunt echipate numai cu procesoarele Nehalem-EP din seria "Basic".

Noile servere eXpertServer reprezinta o premiera de tehnologie in Romania si vor fi disponibile pentru achizitie in luna aprilie. Noile servere Maguay eXpertServer bazate pe procesoarele Intel Xeon 5500, reprezinta solutia optima in eficientizarea si reducerea costurilor de achizitie si operare pentru infrastructura IT hardware.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Site-ul wwwmediafaxro - record

ro a inregistrat un record de trafic - 94


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com