Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  MIRA TELECOM sustine performanta it

In luna decembrie a anului trecut, MIRA TELECOM a sponsorizat cea de-a treia editie a Cupei "Mos Craciun", eveniment sportiv organizat de BC Artesania Bucuresti.

Turneul organizat de Baschet Club Artesania Bucuresti a adunat la start aproximativ 200 de baschetbalisti, copii cu varste intre 7 si 14 ani, din 4 cluburi bucurestene, care s-au bucurat de trei zile pline de baschet si au oferit spectatorilor meciuri la inaltimea asteptarilor.

Evenimentul se inscrie in linia celor sustinute de compania MIRA TELECOM, avand drept obiectiv final implicarea in viata comunitatii, promovarea si incurajarea valorilor autentice, a spiritului de competitie, a fair-play-ului si nu in ultima instanta, a bunei dispozitii. Copii participanti la competitie au fost principalii invingatori.

Atentia managementului companiei MIRA TELECOM va fi in continuare indreptata spre sustinerea evenimentelor sportive, educationale si culturale in care sunt promovate si apreciate valorile autentice, avand convingerea ca implicarea in acest gen de activitati este de datoria fiecarei companii si, in mod special, a celor care se bucura de succes.

Mai multe detalii despre eveniment, pe http://www. frbaschet. ro/stiri/2011-12-07/bc-artesania-organizeaza-cupa-mos-craciun.

MIRA TELECOM - companie cu capital integral romanesc - si-a inceput activitatea in octombrie 1998, cu distributia echipamentelor de radiocomunicatii. Diversificarea serviciilor a reprezentat un principiu de baza in evolutia companiei, MIRA TELECOM oferind astazi solutii complete de securitate, IT si telecom, dublate de un serviciu integrat eficient si operativ, care sa aduca o reala valoare adaugata operatiunilor clientilor.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com