Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©24-May-2019

it  Lansare website wwwdatacorro it

Va invitam sa navigati pe www. datacor. ro paginile de Produse, unde veti gasi informatii generale despre gama de produse pe care o distribuim, de Solutii&Servicii, pentru a afla solutiile si serviciile pe care le oferim, de Suport, de unde veti putea descarca documentatie tehnica referitoare la produsele noastra sau de Noutati pentru a afla ultimele stiri legate de compania noastra. Aceasta relansare a paginii de Internet a firmei reprezinta o continuare a procesului de re-branding inceput in anul 2008.

Datacor, infiintata in anul 2002, are sediul central in Bistrita si un punct de lucru la Bucuresti. Firma a raportat in anul 2008 o cifra de afaceri de peste un milion de dolari.

Noul format al website-ului se doreste a fi mai usor navigabil, mai util, exprimand mai clar ceea ce oferim. Compania Datacor, furnizor de solutii de telecomunicatii, anunta relansarea website-ului www. datacor. ro. Firma Datacor desfasoara activitati in domeniul telecomunicatiilor, oferind o gama completa de produse, solutii si servicii pentru retele de telecomunicatii.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Someri din Bucuresti si Ilfov

100 sau 0746239185 email persact@mediafax


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com