Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Lansare website wwwdatacorro it

Va invitam sa navigati pe www. datacor. ro paginile de Produse, unde veti gasi informatii generale despre gama de produse pe care o distribuim, de Solutii&Servicii, pentru a afla solutiile si serviciile pe care le oferim, de Suport, de unde veti putea descarca documentatie tehnica referitoare la produsele noastra sau de Noutati pentru a afla ultimele stiri legate de compania noastra. Aceasta relansare a paginii de Internet a firmei reprezinta o continuare a procesului de re-branding inceput in anul 2008.

Datacor, infiintata in anul 2002, are sediul central in Bistrita si un punct de lucru la Bucuresti. Firma a raportat in anul 2008 o cifra de afaceri de peste un milion de dolari.

Noul format al website-ului se doreste a fi mai usor navigabil, mai util, exprimand mai clar ceea ce oferim. Compania Datacor, furnizor de solutii de telecomunicatii, anunta relansarea website-ului www. datacor. ro. Firma Datacor desfasoara activitati in domeniul telecomunicatiilor, oferind o gama completa de produse, solutii si servicii pentru retele de telecomunicatii.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com