Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Inscrieri la curs gratuit it

.

Un alt avantaj al participarii la instruirea din acest proiect este, pentru un somer, ca poate face astfel dovada ca a urmat cursuri autorizate de recalificare, ceea ce ii permite primirea indemnizatiei de somaj pana la incheierea perioadei maxime la care are dreptul, conform legii.

Inscrierea la curs se face prin depunerea unui dosar care sa contina: Curriculum Vitae, copie a actului de identitate si dovada calitatii pe piata muncii, obtinuta de la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca . ro, sau la telefon 0318. 256. 100, si sa furnizeze un numar de telefon la care vor fi contactati de catre un reprezentant Mediafax, pentru a stabili o intalnire si a le oferi detalii privind actele necesare pentru inscrierea in proiect . euvreaujob. ro. Ei vor beneficia de asistenta pentru completarea CV-urilor online, pe care le vor publica gratuit intr-un portal specializat unde sunt prezente si companii din Bucuresti si Ilfov, dar vor avea si ocazia de a participa la doua burse ale locurilor de munca Mediafax, in parteneriat cu Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro si Media Sat incep la 15 iunie inscrierile pentru cursul gratuit de IT si pentru evaluarea competentelor si consiliere pentru angajare in cadrul programului "Integrare pe piata muncii a somerilor de lunga durata, persoanelor inactive si a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca".

Programul se adreseaza somerilor de lunga durata, persoanelor inactive si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din Bucuresti si Ilfov, accentul fiind pus pe absolventii de studii medii.

Participantii vor invata sa utilizeze calculatorul, sporindu-si sansele de a-si gasi un loc de munca, si vor beneficia de consiliere si evaluari de competente, dar si de informatii actualizate legate de piata muncii in regiunea Bucuresti-Ilfov.

Cursul IT este autorizat de Consiliul National de Ocupare si Formare Profesionala (CNFPA), institutie aflata in subordinea Ministerului Muncii, iar cursantii primesc, in urma examenului sustinut in fata comisiei CNFPA, certificate recunoscute pe plan international.

Dupa absolvirea cursului, participantii beneficiaza de o evaluare specializata a psihologica, de competente si comportamentala si de consiliere specializata si simulari de interviuri, care le vor spori sansele de angajare dupa incheierea programului.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com