Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Gala aniversara Premiile revistei it

Alaturi de Mobile PR Agency si TelecomTV, revista C@M reprezinta un proiect educational de cultura a Comunicarii si afaceri in Comunicatii, fondat de Ion Vaciu, profesor de relatii publice si jurnalist, impreuna cu studentii sai in 1999. Senior Manager - Cosmote Romania, Augustine VAZ - Senior Consultant SAS Institute si Anca FIERARU - Director Executiv eResearch

Tematica: starea retelei de comunicatii si a serviciilor: intre profituri si economiile de buget

13:00 - 15:30 Participa: Alvarion, Ericsson, Microsoft, Mira Telecom, Oracle, Gigaset si SAS Institute

Speakeri: Razvan PIRVU - Marketing & Strategy Manager Ericsson, Peter VARADI - General Manager Central&Eastern Europe Alvarion, Stelian ILIE - Presedinte Mira Telecom, Sergiu RUSSU - Technology Sales Manager Telecommunications, Media & Utilities Oracle Romania, Eduard SCHMIDHOFER - CEO Gigaset Communications Austria, Catalin NICULESCU - Managing Director Rohde&Schwarz Romanian si Ionut GAOTA - Mobility Business Group Lead Microsoft Romania

15:30 - 16:00 CONCLUZII si redactarea documentului de infiintare a think tank-ului
"Clubul de Comunicare al IT&C" (CC al IT&C)

-------------------------------------

19:00 - 20:30 Decernarea Premiilor "C@M" ale industriei de Comunicatii pentru 2009
si spectacol coregrafic exceptional Razvan Mazilu & Monica Petrica

Pe baza cercetarii comandate si a voturilor cititorilor revistei noastre vom acorda cele 11 premii nationale ale industriei de Comunicatii pentru: Brandul anului * Omul anului * Operatorul anului * Serviciul mobil al anului * Terminalul mobil al anului * Serviciul public al anului * R&D * Campania de marketing a anului * Excelenta corporativa * Jurnalistul IT&C al anului si Premiul de excelenta.

Sponsori:

PLATINUM: SAS INSTITUTE

GOLD: Cosmote Romania, Ericsson Romania, Romtelecom, Vodafone Romania

SILVER: Alvarion Romania, Gigaset Communications, Microsoft Romania, Mira Telecom, Oracle
Romania, Orange Romania, Rohde&Schwarz

PARTENERI: Allied Telesis, Avenir, Computerland, Intel Romania, Intrarom, PayPoint, Radiocom,
ReichleDeMassari, Romkatel, Seektron, Tuca, Zbarcea & Asociatii, UPC si Aranjamente-cu-flori. ro

Parteneriate strategice
Partener R&D: eResearch Corp
Partener UE: Eurolink - House of Europe
Partener Legal: Tuca, Zbarcea & Asociatii
Partner Media: Mediafax

Revista "COMUNIC@TII Mobile" (C@M) este cea mai cunoscuta resursa de informatii si cunostinte despre industria de Comunicatii din Romania. Acest grup reuneste vocile si personalitatile industriei si va desfasura o activitate transparenta pe langa institutiile romanesti si europene cu rol decizional in politicile ce vizeaza politicile si strategiile noilor tehnologii informationale. Dezbaterea publica - CUM COMBATEM LOCAL CRIZA GLOBALA?

Aniversarea a 10 ani de la lansarea pe piata media a revistei "COMUNIC@TII Mobile" se confunda, in 2009, cu cel mai greu an al tranzitiei Romaniei la economia de piata europeana. Infiintata in 1999, revista face parte din cadrul Mobile Media Company, are peste 500 de clienti din industriile IT&C, sectorul public si cel de afaceri. Produsele si serviciile C@M furnizeaza si produce: cea mai ampla monitorizare cotidiana a stirilor IT&C din mass media romanesti, fotografii de presa ale evenimentelor IT&C, inregistrari audio (podcast) si video (clipuri) ale celor mai relevante evenimente ale industriei, carti, sinteze, studii si cercetari, continut multimedia si mobil pentru operatorii de comunicatii mobile. Impreuna cu marile nume si oficialitati ale industriei de comunicatii vom dezbate de-a lungul unei intregi zile STRATEGIILE DE STIMULARE A INDUSTRIEI IT&C PENTRU CRESTEREA ECONOMICA, cautand raspunsuri la urmatoarele intrebari :

·cresterea fara precedent a concurentei impulsioneaza sau descurajeaza cresterea veniturilor in telecom?
·care sunt principalele tendinte de dezvoltare a consumului de comunicatii electronice in 2010 si in urmatoarea decada?
·cat de mult afecteaza competitia acerba situatia economica a industriei si ce implicari aduce la nivelul fiecarui jucator din piata?
·care sunt serviciile inovatoare care ar putea imbunatati ofertele actuale si sa creeze diferenta fata de competitie?
·care sunt strategiile de fidelizare a clientilor in noul context al unei competitii agresive, cu accent preponderent pus pe pretul redus?
·evolutia sectorului retail greu incercat in aceste vremuri: cum pot crea operatorii o legatura cat mai stransa cu clientii?
·cum vor putea operatorii sa capitalizeze cererea masiva de date mobile?
·in mod vital, cum vor reusi companiile sa asigure investitii in noi modele de afaceri generand totodata un cash flow sustenabil?
·cum au reusit unele companii nu numai sa combata criza, dar sa si o transforme intr-o oportunitate?
·cum au exploatat companiile credibilitatea clientilor in propriile branduri si cum s-a trecut (sau nu) de la comunicarea in situatii de criza la cea in situatii de risc?

De aceea, provocarea vizeaza o ampla dezbatere publica despre mecanismele de management, marketing, de tehnologie si de comunicare ale companiilor ce traverseaza aceasta grava criza. A sasea editie anuala a Dezbaterilor Galei C@M din Aula Bibliotecii Centrale Universitare, 24 noiembrie, din Bucuresti este dedicata liderilor, executivilor si profesionistilor pietei telecom ce vor analiza strategiile de iesire din criza economica. Relevanta studiului este la nivel national si analizeaza raspunsurile a peste 2000 de respondenti online, din orasele cu peste 15. 000 de locuitori, avand o marja de eroare de +/- 2,5%.

Agenda Dezbaterii

Tematica: starea industriei de comunicatii: de la cresterile exceptionale la gestionarea crizei

10:00 - 12:30 MCSI - Ministrul Gabriel SANDU - "Raportul industriei IT&C pe 2009"
ANCOM - Presedintele Catalin Marinescu: "Situatia Comunicatiilor romanesti in 2009"
Comisia IT&C din Camera Deputatilor - deputatul Varujan PAMBUCCIAN
"Cauzele si evolutia recesiunii economice, sfarsitul unei faze a istoriei recente"

Speakeri: Vasile VOICU - Director Product Management Business Segment, Romtelecom, Mihai TARNICEANU - Associate Director, Regulatory, Legal and Corporate Affairs, Vodafone Romania, Dorin ODIATIU - Marketing Director Orange Romania, Gabriel IONITA - Products & Services Development Dept. Industria autohtona IT&C trebuie sa devina dintr-una periferica si lasata in voia sortii, una de interes strategic, care sa influenteze pozitiv economia romaneasca, mult mai evident decat astazi.

Urmatorul punct de interes al Galei C@M este anuntarea, in premiera, a rezultatelor studiului si cercetarii de piata "Utilizatorul roman de comunicatii mobile - realitati si tendinte 2009", comandat de revista "COMUNICATII Mobile" si realizat de catre compania eResearch Corp. Metodele de analiza si predictie ale evolutiei economice si tehnologice vor fi furnizate in special de catre SAS Institute, liderul pietei americane de Business Intelligence (BI), dar si unul dintre cei 5 lideri globali BI, alaturi de Oracle, Microsoft, IBM si SAP.

Cei 250 de invitati confirmati la eveniment au pregatita o oferta inovativa: crearea primului think tank IT&C (grup de lobby) al industriei de IT&C, care sa functioneze cu rol consultativ pe langa principalii decidenti ai statului, pentru promovarea proiectelor majore ale industriei autohtone de IT&C.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com