Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Europe Internet Invest Romtelecom it

Venture Connect este un proiect care faciliteaza contactul direct dintre investitori si antreprenorii ale caror afaceri au fost deje incununate de succes, dar pentru care necesita investitii financiare substantiale.

Alaturi de aceasta oportunitate de care participantii OBF pot beneficia in cadrul editiei din acest an, amintim si despre concursul de proiecte antreprenoriale, Arena Ursilor, care isi doreste sa fie cel mai bun concurs romanesc de online, iar in felul acesta sa se alinieze la nivelul celor europene.

Despre Romtelecom

Romtelecom Business Solutions este divizia dedicata sprijinirii companiilor romanesti, prin solutii de comunicatii si IT. Din 2010, Pagini Aurii SA face parte din Heise Medien Grouppe, lider european in publicarea de ghiduri clasificate de informatii business la nivel local.

In decembrie 2008 a relansat paginiaurii. ro, transformandu-l intr-un motor de cautare business performant si complex, construit pentru a oferi utilizatorilor sai cautari cu rezultate relevante. A fost infiintata in 2007 ca urmare a nevoii tot mai mari de servicii specializate si dedicate pentru afaceri, oferind companiilor solutii de voce, date, internet fix si mobil, gazduire si managed services. Romtelecom este lider de piata pe segmentele servicii de date si internet de banda larga pentru afaceri, dupa lansarea cu succes a mai multor campanii in aceasta zona, pozitionand Romtelecom ca suporter al companiilor romanesti.

Despre Paginii Aurii

Pagini Aurii este liderul pietei de ghiduri clasificate din Romania, detinand cca. 70% din aceasta piata. In portofoliul companiei se mai regasesc brand-uri precum: Pagini Albe, Contact B2B si Pagitur, site-ul de mobil m. paginiaurii. ro Ambele companii au considerat ca Online Business Forum vine ca un raspuns la nevoia permanenta de informare a antreprenorilor din zona de industrii creative, si nu numai, carora se adreseaza aceasta conferinta.

"OBF se adreseaza celor care doresc sa initieze o afacere in zona de online sau celor care doresc sa-si dezvolte canalele de comunicare a business-urilor traditionale abordand si zona de online, se adreseaza acelora care doresc sa se informeze si sa fie la curent cu noile tendinte in zona de online, acelora care vor mai mult de la business-ul lor, acelora care doresc sa-si dezvolte afacerea", declara Peter Barta, Directorul Executiv al Fundatiei Post-Privatizare.
Editia din acest an aduce in premiera o mini sesiune Venture Connect (VC), cu scopul de a face cunoscute participantilor evenimentele VC de la Bucuresti din iunie si toamna acestui an, ocazii deosebite pentru participanti de a se prezenta in fata unor investitori consacrati. Online Business Forum (OBF), evenimentul cel mai asteptat de antreprenorii zonei de online, se desfasoara pe 27 mai, la Brasov, in cadrul Internet Festival.

Organizatorii, Fundatia Post-Privatizare si Europe Internet Invest, se bucura sa anunte faptul ca aceasta noua editie ii are alaturi in calitate de parteneri pe Romtelecom (partener principal) si Pagini Aurii (partener).

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com