Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Echipamentul TOPEX Bytton it

BUCURESTI / 11:18, 9. 05. 2008

La deschiderea CERF 2008, compania TOPEX, producator traditional de echipamente de telecomunicatii si provider de solutii NGN, a fost cu succes prezenta in standul ORANGE ca furnizor de echipamente pentru noua solutie "Business Kit".

Solutia ORANGE Business Kit lansata in cadrul CERF 2008, o solutie inovativa de comunicatii dedicata marilor companii, are la baza echipamentul TOPEX Bytton, un echipament profesional multifunctional care ofera conectivitate pentru o linie de voce (telefon sau centrala) si acces internet pentru o retea locala de computere prin intermediul retelei ORANGE. Acest parteneriat valoros permite companiei noastre sa demonstreze inca o data ca isi concentreaza eforturile pentru a livra servicii eficiente in conditii optime. ", a declarat dl. Are o experienta de peste 18 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC
Solutia va fi promovata la nivelul Orange Romania prin canalele de vanzare specializate in solutii enterprise si corporate.

Dispozitivul wireless pentru voce si date TOPEX Bytton este compwatibil cu tehnologiile de date mobile HSDPA/3G/EDGE/GPRS si se poate conecta la echipamente WiMAX. Echipamentul serveste de asemenea ca Router VPN cu Firewall, Server LAN si Server de Supraveghere Video.

Prin solutia convergenta Business Kit pentru clientii corporate, Orange garanteaza clientilor sai calitatea serviciilor de comunicatii, fara a mai fi necesara contractarea unui furnizor de rezerva, acest serviciu putandu-se testa la standul Orange din cadrul evenimentului CERF 2008.

"Suntem foarte incantati ca principala noastra directie din anul 2007, Router-ul Bytton, se afla la baza acestei solutii inovative lansate de Orange si ca in acest mod putem contribui la dezvoltarea pietei de telecomunicatii din Romania. Cristian Stefanescu, Business Development Manager Major Accounts Fixed & Mobile Operators in cadrul companiei TOPEX.

In cadrul evenimentului CERF 2008 puteti afla mai multe informatii despre cum sa beneficiati de solutiile TOPEX vizitand standul 6095, din Hala 16-17.

Despre TOPEX:

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com