Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  DreamHack - cel mai mare eveniment it

H si -Eq), Danemarca (3 - favorite sunt Fnatic si Wikipediots), Brazilia (2), Serbia (2), Bulgaria (1), Rusia (1), a carei echipa este si ea favorita la titlu, Suedia (1), iar la League of Legends vor participa 7 echipe romanesti, dintre care doua sunt favorite - neXtPlease! si myRevenge si una din Europa, WinFakt.
DreamHack Bucuresti este sustinut de: Romtelecom, COSMOTE Romania, Corsair, NVIDIA, ASUS, Kingston, MobilPay.
Partenerii media ai evenimentului sunt: PRO FM, Apropo. ro, ComputerBlog. ro, go4games. ro, go4it. ro, Level, Laptop News, playtech. ro, NoobZ, WASD. RO, Das Cloud. Show-ul se desfasoara pe 3. 500 mp, 2. 000 de spectatori si fani ai sportului electronic urmaresc competitia pe un ecran gigant, iar 20 televiziuni si site-uri de pe 3 continente transmit in direct evenimentul.

Jucatori din Danemarca, Serbia, Coreea de Sud sau din tari mai exotice, precum Brazilia, vor concura cu 80 de romani la asteptatele competitii de StarCraft 2, Counter-Strike 1. 6 si League of Legends.
Fanii care isi doresc sa fie prezenti la eveniment isi pot procura bilete de pe site-ul ComputerGames. ro si vor asista sambata si la un concert Parazitii.

La turneul de StarCraft 2 se vor bate jucatori din Romania (15), Coreea de Sud (8), Franta (4), Germania (5), Finlanda (4), Polonia (4), Suedia (3), Austria (3), Italia (3), Olanda (3), Bulgaria (2), Canada (1), Grecia (1), Marea Britanie (1), Norvegia (1), Serbia (1), Statele Unite (1), Turcia (1), Ucraina (1).

Favoriti la aceasta competitie sunt Nerchio - Polonia si MaNa - Polonia, iar de pe plan local, NightenD si DeathAngel.

La Counter-Strike 1. 6 vor concura echipe din Romania (6, dintre care preferate la titlu sunt TeG, IGG. Cel mai important eveniment de sporturi electronice desfasurat vreodata in Romania - DreamHack - incepe sambata, la ora 10. 00 si va dura doua zile la TurboHalle Bucuresti.

Un numar de 177 de gameri de top din 22 de tari se dueleaza in turnee de StarCraft 2, Counter-Strike 1. 6 si League of Legends.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com