Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  De ce este necesara introducerea it

www. imobiliare. ro, principalul portal imobiliar din Romania, prezinta un top al nemultumirilor cumparatorului final din piata imobiliara, ceea ce indica nevoia introducerii unui standard al profesiei de agent imobiliar Cu alte cuvinte initiativele despre care se vorbeste in prezent legate de introducerea unui cod de etica sau a unui standard care sa fie adoptat de agentii imobiliari profesionisti ar trebui sa reprezinte o intrare in firesc a sectorului imobiliar" explica Adrian Erimescu, director general www. imobiliare. ro.

Topul nemultumirilor este efectuat pe baza unui sondaj adresat clientilor care au contactat agentii imobiliare in vederea efectuarii unei tranzactii imobiliare in perioada martie-aprilie 2010 prin intermediul portalului www. imobiliare. ro.

Cea mai frecventa nemultumire a cumparatorilor o reprezinta lipsa de disponibilitate a agentilor imobiliari. Per ansamblu va creste calitatea serviciilor si implicit satisfactia clientilor.

"Ceea ce se asteapta de la agentul imobiliar care activeaza pe piata din Romania sunt lucruri firesti, multe dintre ele reglementate prin lege in alte tari europene. Portalul a depasit de curand pragul de 16 000 de vizitatori unici pe zi si cuprinde cea mai mare baza de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel national. . Potentialul cumparator doreste ca agentia sa raspunda prompt solicitarilor lui si sa aiba date la zi si informatii complete cu privire la proprietatile pe care le detine in portofoliu.

Ofertele dublate, ofertele cu pret incorect, sau cele care sunt promovate desi nu mai sunt valabile reprezinta alte motive de nemultumire care ii descurajeaza pe cei care se gasesc in cautarea unui imobil.

Urmeaza lipsa de transparenta a practicilor agentiei prin evitarea afisarii comisionului aplicat atat cumparatorului cat si vanzatorului pentru serviciile pe care le presteaza.

Ascunderea viciilor pe care le are imobilul, respectiv prezentarea unor date ireale cum ar fi introducerea suprafetei construite in locul suprafetei utile sunt practici neapreciate de consumatorul final.

Cumparatorii isi doresc de asemenea ca agentul sa fie in permanenta in contact cu proprietarul astfel incat sa poata oferi detalii concrete de la primul telefon, fara a mai solicita un interval suplimentar de timp.


Despre imobiliare. ro:

Lansat in ianuarie 2000, www. imobiliare. ro este primul si cel mai accesat portal imobiliar din Romania. Cei care doresc sa apeleze la o agentie imobiliara asteapta valoare adaugata sustinuta prin corectitudine, transparenta si seriozitate.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com