Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  Datacor - partener autorizat it

Avem placerea de a anunta faptul ca Datacor devine partener autorizat Siemens Enterprise Communications. De aceea trebuie aleasa o solutie de comunicatii care sa acopere orice nevoi de comunicare. Exista trei platforme modulare: 3300, care suporta 96 telefoane IP, 3500, care suporta 192 telefoane IP si 3800 - pana la 500 telefoane IP. HiPath OpenOffice EE suporta pana la 30 de utilizatori, iar versiunea ME pana la 150 de utilizatori.
HiPath 3000 este solutia cea mai populara Simens si este un sistem hibrid IP. Disponibilitatea este esentiala, iar telefonul este principalul mijloc de comunicare. Ne completam astfel portofoliul de produse cu sistemele de comunicare Siemens, incepand de la gama de centrale traditionale HiPath 1100, pana la sistemele de comunicatii unificate HiPath OpenOffice EE si ME.
Pentru orice companie comunicarea cu clientii sai este un aspect vital. Putem sa oferim un sistem de comunicatii care sa satisfaca cerintele de comunicare actuale ale companiei dvs. si care va creste impreuna cu compania dvs.
Solutia HiPath 1100 este o solutie de telefonie traditionala destinata companiilor mici si mijlocii, suportand pana la 140 de abonati.
HiPath OpenOffice EE si ME sunt solutii de comunicatii IP integrate, care constau intr-un sistem de comunicatii IP bazat pe Linux, un router cu functie VPN, switch si firewall.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com