Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Curs IT online pentru persoanele it

MEDIAFAX mentine activa oferta de pregatire profesionala destinata somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca prin organizarea, online, a unor cursuri in domeniul IT.

Aceasta este practic o continuare a activitatilor desfasurate in proiectul PERSACT, implementat de Mediafax in 2011-2012, finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

In colaborare cu Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare Mediapro (FEDM) si Mediasat, cursurile Mediafax in domeniul IT vor fi disponibile gratuit oricarei persoane interesate care se incadreaza in profilul anuntat - somer sau persoana aflata in cautarea unui loc de munca - si care are acces la Internet.

In perioada de sustenabilitate a proiectului PERSACT, Mediafax a planificat sa desfasoare si alte activitati:
- Organizarea unor burse de munca online gazduite de platforma euvreaujob. mediafax. ro;
- Servicii de consiliere si orientare specializata in domeniul HR oferite oricarei persoane interesate, dintre cele inscrise la cursul online;
- Diseminarea de informatii relevante privind piata locala a muncii prin intermediul instrumentelor media aflate la dispozitie (portalul euvreaujob. mediafax. ro).

Astfel, va fi continuat obiectivul general al proiectului PERSACT, respectiv imbunatatirea capacitatii de ocupare a somerilor de lunga durata, persoanelor inactive sau aflate in cautarea unui loc de munca din regiunea Bucuresti-Ilfov, prin masuri active de ocupare.

Proiectul PERSACT a fost cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Perioada de implementare a acestuia a fost de 18 luni, din februarie 2011 pana in iulie 2012. Prin proiectul PERSACT au fost promovate masuri integrate, care prin implementarea activitatilor au furnizat grupului tinta o viziune cat mai ampla asupra pietei muncii si pregatirii pentru aceasta.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

UN SHARE PENTRU O VIATA DE ARTIST

ro doneaza 1% din vanzarile sale in perioada 15

Mediafax Monitorizare lanseaza

000 de conturi de Twitter in limba romana


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com