Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Comunicat de presa it

A urmat Eusebiu Cusnir, leader OUTDOOR ROMANIA, care a prezentat echipa, scopurile fundatiei cu acelasi nume si interfata acesteia catre cei interesati, pagina de internet.

In aplauzele celor prezenti a revenit pe scena Ion Trandafir care a prezentat mai pe larg detalii despre "Global Freezing" si filmul care a precedat aceasta vizionare "Wide", o productie semnata George Oprea. Primul care a urcat pe scena si a prezentat programul a fost "vedeta serii" Ion Trandafir, rider implicat in ambele proiecte mentionate mai sus. Vizionarile propriu-zise au atras noi serii de aplauze, de data aceasta adresate riderilor particianti la filmari.

Seara s-a incheiat intr-o atmosfera relaxata intr-o ambianta hibernala presarata cu echipamente de profil in care s-au purtat discutii tematice, s-au dat autografe, s-au schimbat impresii despre film si nu numai. . . Brasov, Pe 1 Decembrie 2010, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, OUTDOOR ROMANIA si-a lansat la Brasov portalul on-line www. outdoorromania. ro si prima productie pe film, "Global Freezing" - primul film romanesc de promovare a freeride-ului.

Evenimentul a inceput in jurul orei 20. 00 intr-o sala de cinema de la Cityplex Brasov care s-a dovedit neincapatoare pentru cei peste 140 de participanti mari amatori (unii chiar profesionisti) de sporturi de iarna.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

UN SHARE PENTRU O VIATA DE ARTIST

ro doneaza 1% din vanzarile sale in perioada 15


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com