Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Comunicat de presa it

A urmat Eusebiu Cusnir, leader OUTDOOR ROMANIA, care a prezentat echipa, scopurile fundatiei cu acelasi nume si interfata acesteia catre cei interesati, pagina de internet.

In aplauzele celor prezenti a revenit pe scena Ion Trandafir care a prezentat mai pe larg detalii despre "Global Freezing" si filmul care a precedat aceasta vizionare "Wide", o productie semnata George Oprea. Primul care a urcat pe scena si a prezentat programul a fost "vedeta serii" Ion Trandafir, rider implicat in ambele proiecte mentionate mai sus. Vizionarile propriu-zise au atras noi serii de aplauze, de data aceasta adresate riderilor particianti la filmari.

Seara s-a incheiat intr-o atmosfera relaxata intr-o ambianta hibernala presarata cu echipamente de profil in care s-au purtat discutii tematice, s-au dat autografe, s-au schimbat impresii despre film si nu numai. . . Brasov, Pe 1 Decembrie 2010, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, OUTDOOR ROMANIA si-a lansat la Brasov portalul on-line www. outdoorromania. ro si prima productie pe film, "Global Freezing" - primul film romanesc de promovare a freeride-ului.

Evenimentul a inceput in jurul orei 20. 00 intr-o sala de cinema de la Cityplex Brasov care s-a dovedit neincapatoare pentru cei peste 140 de participanti mari amatori (unii chiar profesionisti) de sporturi de iarna.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com