Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Jul-2019

it  Comunicat de presa it

Se ofera in acest fel posibilitatea utilizatorilor acestui echipament de a accesa internetul la viteze de pana la 7. 2 Mbps in intreaga acoperire a retelei 3G si de a se folosi de servicii de comunicare imbunatatite.

Noua versiune a echipamentului Bytton este o varianta upgradata a router-ului TOPEX Bytton HSDPA folosit de Vodafone Romania pentru serviciul MultiOffice 3G Broadband si reprezinta un echipament All-In-One care serveste in acelasi timp ca terminal de apeluri de voce si router pentru acces la Internet, ca punct de acces WIFI, ca router VPN cu Firewall, Server LAN si Server de Supraveghere Video. Constantin Dumitrescu, Director de Marketing si Vanzari in cadrul companiei TOPEX.

"Suntem increzatori ca realizarea cu succes a acestei lansari se va concretiza in satisfactia clientilor nostri datorita echipamentului performant furnizat de TOPEX. ", a adaugat Dl. Dumitrescu.Despre TOPEX:

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Pentru mai multe informatii despre Sierra Wireless, vizitati site-ul www. sierrawireless. com.

Despre Xacom Comunicaciones

Xacom Comunicaciones este lider pe piata spaniola pentru dezvoltarea, fabricarea si distribuirea echipamentelor cu valoare adaugata destinate comunicarii mobile de inalta clasa. Are o experienta de peste 17 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: Softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.

Despre Sierra Wireless

Modemurile si softul Sierra Wireless (NASDAQ: SWIR - TSX: SW) conecteaza oameni si sisteme la retele broadband mobile din intreaga lume. BUCURESTI / 12:55, 23. 04 Compania ofera un portofoliu diversificat de produse ce se adreseaza marilor companii, consumatorilor, producatorilor de echipamente, industriei specializate pe verticala si pietelor machine-to-machine si furnizeaza servicii profesioniste clientilor interesati de expertiza in design wireless, integrarea si certificarea carrierilor. Cu tehnologia HSUPA operatorii pot furniza servicii si aplicatii intr-un mod mai eficient din punct de vedere al costului, prin urmare, recuperandu-si mai repede investitiile.

"Colaborarea noastra cu Xacom Comunicaciones si Sierra Wireless este o confirmare a misiunii companiei noastre care consta in dorinta de a ne dezvolta continuu portofoliul de parteneri furnizand servicii si produse inovative. ", a declarat Dl. Din anul 1991, compania si-a asumat provocarea oferita de noile tehnologii introducand in piata din Spania tehnologii precum GSM, GPRS, EDGE, UMTS, HSPA si HSUPA pentru transmiterea de date, fax si voce.

.

TOPEX, producator traditional de echipamente de telecomunicatii si provider de solutii NGN, anunta lansarea noii versiuni a router-ului Bytton cu module incorporate Sierra Wireless pentru reteaua HSUPA, impreuna cu partenerul sau din Spania, Xacom Comunicaciones.

Sierra Wireless furnizeaza module atat pentru terminalele Fix-Mobil TOPEX cat si pentru Gateway-urile GSM, permitand companiei sa construiasca echipamente profesioniste recunoscute pentru inovatie si calitate.

Prin intermediul parteneriatului cu Xacom, compania TOPEX are posibilitatea sa isi distribuie echipamentul Bytton pe piata din Spania si sa isi extinda relatiile de business si reteaua de distributie cu ajutorul unui jucator recunoscut pe piata de telecomunicatii datorita profesionalismului si experientei sale . 44 Mbps. Router-ul actioneaza si ca instrument de optimizare a apelurilor fix-mobil cu capabilitate de Least Cost Routing.

Tehnologia HSUPA, recent lansata de Vodafone Romania in toata reteaua 3G romaneasca, reprezinta o imbunatatire a retelelor 3G+ (sau HSDPA - High Speed Downlink Packet Access) si ofera performante mai bune in transmiterea datelor ajutand la promovarea serviciilor mobile IP in piata.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com