Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  Comunicat de presa it

Sergey Sharonin - Presedinte in cadrul companiei EMAG Rusia.

TOPEX dezvolta si comercializeaza produse si solutii de telecomunicatii, servicii cu valoare adaugata cu expertiza specifica in tehnologiile bazate pe IP. Suntem increzatori ca acest parteneriat va aduce beneficii ambelor parti. ", a declarat Dl. Constantin Dumitrescu, Director Marketing si Vanzari in cadrul companiei TOPEX. "Acest parteneriat va ajuta ca vizibilitatea produselor noastre pe piata din Rusia sa creasca, in acest fel companiile locale avand acces la cele mai noi tehnologii de telecomunicatii dezvoltate de compania noastra. ", a adaugat Dl. Dumitrescu.

Despre EMAG

EMAG este un furnizor recunoscut de servicii de logistica si lanturi de distributie. Sergey Sharonin - Presedinte in cadrul companiei EMAG Rusia.

TOPEX dezvolta si comercializeaza produse si solutii de telecomunicatii, servicii cu valoare adaugata cu expertiza specifica in tehnologiile bazate pe IP. Compania a inceput cu solutii de voce PBX si servicii asociate, in prezent fiind recunoscuta ca furnizor de VoIP si solutii NGN. Scopul lor este sa vina in intampinarea asteptarilor clientilor sai in ceea ce priveste pretul si performanta produselor furnizate, in contextul unei piete rusesti dinamice si in continua dezvoltare.

"Experienta companiei TOPEX de a-si adapta portofoliul de produse la cerintele pietei si de a oferi solutii de telecomunicatii inovatoare ne-a determinat sa incheiem acest parteneriat. Avand departament propriu de cercetare si dezvoltare, compania a fost permanent in contact cu evolutia tehnologiei, multe dintre solutiile TOPEX fiind printre primele care au oferit noi capabilitati. EMAG ajuta clientii sai sa isi promoveze facilitatile cu inteligenta si eficienta.

Infiintata in 1995, compania obtine, stocheaza si livreaza produse electrice si de comunicatii, componente dar si echipamente de test pentru clientii sai. Astfel avem posibilitatea sa furnizam clientilor nostri o gama larga de produse de calitate ce se bazeaza pe standarde inalte de securitate si servicii profesionale de suport tehnic. Ofera zeci de mii de produse de la mai mult de o suta de producatori.

Urmare a contractului semnat intre compania locala EMAG si compania romaneasca, solutiile TOPEX au devenit disponibile pentru piata din Rusia.
BUCURESTI / 17:29, 5. 06. 2008

EMAG introduce compania TOPEX pe piata din Rusia

TOPEX, producator European de echipamente de telecomunicatii si provider de solutii NGN, a anuntat incheierea cu succes a unui parteneriat de afaceri in Rusia. Flexibilitatea ridicata in ceea ce priveste serviciile si produsele sale, a ajutat compania sa isi intareasca pozitia pe piata si sa dezvolte produse care sa raspunda cerintelor din piata de Telecomunicatii.

"Suntem foarte incantati ca am incheiat un parteneriat atat de valoros, EMAG reprezentand pentru noi un partener important, recunoscut si apreciat pe piata din Rusia. ", a declarat Dl. Ofera zeci de mii de produse de la mai mult de o suta de producatori.EMAG este leader in Rusia si CIS pentru distributia de produse profesionale de telecomunicatii, retelistica si echipamente electrice. Datorita puterii sale inovatoare, flexibilitatii autentice si respectului real fata de clientii sai, TOPEX a reusit sa se extinda in intreaga lume. Astfel avem posibilitatea sa furnizam clientilor nostri o gama larga de produse de calitate ce se bazeaza pe standarde inalte de securitate si servicii profesionale de suport tehnic. Flexibilitatea ridicata in ceea ce priveste serviciile si produsele sale, a ajutat compania sa isi intareasca pozitia pe piata si sa dezvolte produse care sa raspunda cerintelor din piata de Telecomunicatii.

"Suntem foarte incantati ca am incheiat un parteneriat atat de valoros, EMAG reprezentand pentru noi un partener important, recunoscut si apreciat pe piata din Rusia. ", a declarat Dl. Constantin Dumitrescu, Director Marketing si Vanzari in cadrul companiei TOPEX. "Acest parteneriat va ajuta ca vizibilitatea produselor noastre pe piata din Rusia sa creasca, in acest fel companiile locale avand acces la cele mai noi tehnologii de telecomunicatii dezvoltate de compania noastra. ", a adaugat Dl. Dumitrescu.

Despre EMAG

EMAG este un furnizor recunoscut de servicii de logistica si lanturi de distributie. EMAG ajuta clientii sai sa isi promoveze facilitatile cu inteligenta si eficienta.

Infiintata in 1995, compania obtine, stocheaza si livreaza produse electrice si de comunicatii, componente dar si echipamente de test pentru clientii sai. Suntem increzatori ca acest parteneriat va aduce beneficii ambelor parti. ", a declarat Dl. Avand departament propriu de cercetare si dezvoltare, compania a fost permanent in contact cu evolutia tehnologiei, multe dintre solutiile TOPEX fiind printre primele care au oferit noi capabilitati. Urmare a contractului semnat intre compania locala EMAG si compania romaneasca, solutiile TOPEX au devenit disponibile pentru piata din Rusia.

EMAG este leader in Rusia si CIS pentru distributia de produse profesionale de telecomunicatii, retelistica si echipamente electrice. Scopul lor este sa vina in intampinarea asteptarilor clientilor sai in ceea ce priveste pretul si performanta produselor furnizate, in contextul unei piete rusesti dinamice si in continua dezvoltare.

"Experienta companiei TOPEX de a-si adapta portofoliul de produse la cerintele pietei si de a oferi solutii de telecomunicatii inovatoare ne-a determinat sa incheiem acest parteneriat. BUCURESTI / 17:29, 5. 06. 2008

EMAG introduce compania TOPEX pe piata din Rusia

TOPEX, producator European de echipamente de telecomunicatii si provider de solutii NGN, a anuntat incheierea cu succes a unui parteneriat de afaceri in Rusia. Datorita puterii sale inovatoare, flexibilitatii autentice si respectului real fata de clientii sai, TOPEX a reusit sa se extinda in intreaga lume. Compania a inceput cu solutii de voce PBX si servicii asociate, in prezent fiind recunoscuta ca furnizor de VoIP si solutii NGN.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com