Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  Comunicat de presa ABC Telecom it

Siemens Enterprise Communications Romania a selectionat compania ABC Telecom Distribution ca distribuitor national. Partenerii Premier care sunt integratori cu inalta specializare, vor fi gestionati direct de catre Siemens ar celelalte nivele vor lucra prin distribuitor.

Produsele, solutiile si serviciile Siemens vor fi vindute catre clienti finali doar prin parteneri autorizati sau certificati si se va creste trasabilitatea produselor.

Dorim ca toti clientii Siemens sa aiba acces la intreg portofoliul de servicii si suport de nivel european si sa-si poata verifica in orice moment ca beneficiaza de toate avantajele solutia livrate sau detinute.

Informatii despre acest subiect veti puteti gasi si pe www. abctelecom. ro

Comunicat semnat de Dnii Horatiu Pacurar Director Vinzari Indirecte, Siemens Enterprise si Andrei Jiman, Director General ABC Telecom Distribution SRL Dezvoltarea unei retele de distributie sub managementul distribuitorului este prioritara in noua strategie globala a Siemens si va permite cresterea calitatii serviciilor catre clientii finali datorita vinzarii exclusive prin parteneri autorizati si certificati.

Partenerii vor avea la dispozitie , in cadrul programului Siemens GoForward!, 3 nivele de certificare, Premier, Plus si Selected si unul de autorizare (Registered).

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com