Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Comunicat Hagi Sport it

Prin relansarea site-ului www. iaki. ro, am dorit sa prezentam vizitatorilor nostri imagini actualizate ale locatiilor modernizate (camere, Piano Bar, restaurant), alaturi de cele deja cunoscute si consacrate (piscina exterioara, Centru de Sanatate si Relaxare, Centru de Conferinte)". In sectiunea de "Oferte speciale", vizitatorii vor gasi oferte atractive: "Relaxeaza-te si Straluceste", "10 Motive in Plus sa vii la IAKI vara asta", "Petreceri pentru copii", concepute din dorinta de a oferi potentialilor oaspeti posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase.

Pentru numai 590 LEI /noapte/camera dubla (tarif valabil pentru minim 7 nopti cazare), oaspetii beneficiaza in cadrul Ofertei SPECIALE "Relaxeaza-te si Straluceste" de: cazare, in camere elegante si spatioase, cu vedere spre mare sau spre lac, mic dejun, acces GRATUIT la Spa Center Iaki pentru piscina interioara si exterioara, saune, sala de fitness si jacuzzi, plaja, ore de aerobic sub indrumarea instructorilor profesionisti, petreceri pentru copii, cocktailuri de socializare organizate in serile de joi pe piscina descoperita.

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri).

Indiferent de sezon, excelenta reputatie, arhitectura deosebita si minunata deschidere catre mare, il recomanda ca destinatia ideala pentru a organiza congrese, conferinte, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati. Odata cu finalizarea lucrarilor de modernizare si extindere, Hotel IAKI din Mamaia relanseaza site-ul www. iaki. ro intr-un nou format, mai atractiv si mai apropiat de clienti

Odata cu finalizarea lucrarilor de modernizare si extindere, Hotelul IAKI din Mamaia relanseaza site-ul www. iaki. ro intr-un nou format, mai atractiv si mai apropiat de clientii potentiali sau existenti, de agentiile de turism, de companii si colaboratori.

Site-ul IAKI are acum un aspect mai cald, o structura mai usor accesibila tuturor vizitatorilor: sectiunea "rezervari" se poate accesa din toate paginile, iar datele de contact, tur virtal si galerie foto, sunt usor vizibile de asemenea, in toate paginile.

"Stim ca Internetul, mai ales in industria hoteliera, este unul din cele mai importante instrumente prin care putem atrage clienti noi sau fideliza pe cei existenti.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Center Systems continua activitatile

Center Systems va continua si dezvoltarea produsului


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com