Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Compania TOPEX prezenta la cea de-a sasea it

Are o experienta de peste 16 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: Softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.
.

La deschiderea oficiala de marti au participat Bogdan Olteanu, Presedintele Camerei Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu, Primul Ministru al Romaniei, Iuliu Winkler, Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Dan Georgescu, Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei si Varujan Pambuccian, Presedintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor a Camerei Deputatilor BUCURESTI / 14:47, 26. 10. 2007

In perioada 23 - 25 octombrie, TOPEX a participat la cea de-a sasea editie a International Broadband Communications Conference, The Third Wave, care a avut loc la World Trade Plaza, Bucuresti .

Aceasta editie a fost intitulata "The Third Wave", si la eveniment au participat reprezentanti ai operatorilor de telecomunicatii, producatori de echipamente, dezvoltatori de software precum si reprezentanti ai institutiilor financiare.

"Voice over Broadband in retele de generatie viitoare" a fost titlul prezentarii sustinuta de Radu Balaci - Business Development Manager la compania TOPEX, fiind expusa in ziua a doua a evenimentului in cadrul sectiunii Network core technologies alaturi de prezentari ale unor companii internationale de renume cum ar fi Nokia Siemens Networks, Romtelecom, Intrarom si IBM.

Aflandu-ne in fata unei schimbari fundamentale care a inceput cu cinci ani in urma o data cu lansarea pe piata a primelor solutii VoIP, prezentarea companiei TOPEX s-a axat pe nevoile si eforturile de standardizare, beneficiile, provocarile si schimbarile actuale ale noilor servicii Voice over Broadband .

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Mediafax Monitorizare lanseaza

000 de conturi de Twitter in limba romana


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com