Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  Compania TOPEX marcheaza noi realizari it

Are o experienta de peste 17 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.

Constantin Dumitrescu, Director de Marketing si Vanzari in cadrul companiei TOPEX. "Compania TOPEX ofera de asemenea Media Gateway-uri, Gateway-uri de Semnalizare si Radio Gateway-uri care completeaza si imbunatatesc solutia NGN si suntem increzatori ca tehnologia noastra va contribui la dezvoltarea afacerilor viitoare. ", a adaugat Dl. Dumitrescu.

Incepand cu 13 solutii vandute in anul 2006, compania a reusit sa atinga cifra de 35 de produse multiSwitch vandute pana in prezent unor companii internationale si se asteapta ca pana la sfarsitul anului sa inregistreze o crestere cu 40% pentru vanzarea acestor echipamente.

Despre TOPEX:

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Platforma sa reuneste cea mai extinsa gama de protocoale de semnalizare din clasa sa, integrand un sistem inteligent de control al apelurilor prin stabilirea, mentinerea si finalizarea apelurilor vocale. Solutia a fost premiata de doua ori de Technology Marketing Corporation (TMC), primind Premiul Pentru Produsul Anului 2006 si premiul de excelenta INTERNET TELEPHONY Excellence Award 2007.

In decursul acestei perioade de doi ani de cand a fost lansata solutia, TOPEX a investit foarte mult in dezvoltarea tehnica si in extinderea ariei geografice pentru vanzarea produselor sale. Produsul este perfect pentru aplicatii NGN: aplicatii de voce pentru ISP-isti, aplicatii de voce pentru CaTV-isti sau servicii Triple Play; servicii telecom de Clasa 4 si Clasa 5 peste o infrastructura IP. Serveste ca interfata atat pentru platforma de servicii cat si pentru cea de aplicatii.

"Suntem incantati ca operatorii si-au concentrat atentia asupra solutiei noastre pentru a livra servicii telecom noi si imbunatatite, dupa numai doi ani de prezenta pe piata a acestui produs. ", a declarat Dl. Astfel, daca in anul 2006 majoritatea solutiilor au fost vandute in UK, in anul 2007 zona unde aceste solutii au fost cele mai cautate a fost Romania, acest an inregistrand o crestere cu 15% fata de anul precedent. .

TOPEX multiSwitch, solutie Softswitch Clasa 4 & Clasa 5 pentru operatorii care realizeaza gestiunea apelurilor, servicii si multiple tipuri de semnalizare, a beneficiat de o lansare de succes in timpul evenimentului CeBIT Hanovra 2006. BUCURESTI / 13:37, 24. 04 Cele 35 de solutii au fost vandute in sapte tari, fiind perfect scalabile incepand cu sute ajungand pana la sute de mii de utilizatori.

TOPEX multiSwitch este situat in centrul arhitecturii TOPEX Next Generation Networks si este o solutie flexibila, destinata companiilor mici si mijlocii ce intentioneaza sa ofere servicii de voce clientilor sai dupa modelul "pay as you grow".

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Someri din Bucuresti si Ilfov

100 sau 0746239185 email persact@mediafax


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com