Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Cele mai noi produse TOPEX it

Are o experienta de peste 17 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.
Router-ul actioneaza si ca instrument de optimizare a apelurilor fix-mobil cu capabilitate de Least Cost Routing.

"Suntem extrem de incantati sa participam la CeBIT Hanovra, un eveniment prestigios si cunoscut, pentru noi fiind intotdeauna o experienta importanta intalnirea cu principalii profesionisti din industrie. " a declarat dl. . Routerul TOPEX HSDPA Wireless este un echipament All-In-One care serveste in acelasi timp ca terminal de apeluri de voce si router pentru acces la Internet, ca punct de acces WIFI, ca Router VPN cu Firewall, Server LAN si Server de Supraveghere Video. BUCURESTI / 13:01, 26. 02. 2008

Compania TOPEX isi anunta in perioada 4-9 martie cea de-a cincea prezenta consecutiva la targul international CeBIT Hanovra, piata comerciala numarul unu din lume pentru afaceri digitale.

Dupa participarile recente la Mobile World Congress Barcelona si EXPO COMM Mexic, compania TOPEX isi va prezenta cele mai noi produse la CeBIT Hanovra, cel mai mare eveniment international pentru solutiile digitale de telecomunicatii si IT.

Inca de la inceput, TOPEX si-a concentrat atentia pe livrarea unor echipamente de telecomunicatii flexibile si eficiente astfel incat sa raspunda celor mai noi tendinte de pe piata convergenta de comunicatii.

De-a lungul celor patru ani de prezenta in cadrul acestui eveniment, multe din echipamentele TOPEX cum ar fi interfata Voxell - UMTS, gateway-ul VoIP/GSM - Qutex, gateway-ul EV-DO WiFi Bytton, router-ul WiFi HSDPA , au beneficiat de lansari de succes.

La editia din acest an a evenimentului CeBIT, TOPEX va prezenta ultimele sale produse Topex VoisTel, Topex VoiBridge si Topex VoxiPlus precum si solutia sa completa NGN bazata pe Softswitch-ul de Clasa 4 si Clasa 5 si gama sa avansata de media gateway-uri.

Topex VoisTel, Topex VoiBridge si Topex VoxiPlus sunt disponibile in configuratii multiple si permit oricarei companii sa isi customizeze propriile solutii in functie de nevoile acestora de investitii, securitate si simplitate Constantin Dumitrescu, Director de Vanzari si de Marketing in cadrul companiei TOPEX. "In fiecare an compania noastra este dornica sa isi expuna produsele si sa intalneasca partenerii sai actuali dar si viitori clienti care sunt in cautarea unei companii ce se bazeaza atat pe profesionalism cat si pe inalta tehnologie. " a adaugat dl. Dumitrescu.

Prezenta companiei TOPEX la CeBIT Hanovra consta nu numai in expunerea produselor sale dar si in sustinerea de catre Radu Balaci, Business Development Manager TOPEX a unei prezentari in cadrul programului IPCentral@CeBIT 2008 Forum. "Serviciile de voce in arhitectura NGN/IMS" este titlul prezentarii ce va fi sustinuta pe data de 5 martie in Hala 13, stand D34 si care va informa participantii despre provocarile tehnologiei VoIP dar si despre necesitatea companiilor producatoare de a dezvolta servicii avansate destinate consumatorilor finali.

In felul acesta, TOPEX dovedeste inca o data faptul ca solutiile sale indeplinesc cerintele furnizorilor de servicii si ale integratorilor IT din lumea intreaga.

Puteti afla mai multe informatii despre cum sa beneficiati de solutiile TOPEX vizitand standul D53 din Hala 13 in perioada 4 - 9 martie in cadrul evenimentului CeBIT Hanovra.

Despre TOPEX:

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Casa de avocatura COLTUC in parteneriat

2011 Casa de avocatura COLTUC si basarabeni


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com