Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  Capgemini deschide un centru it

Abordarea Capgemini a serviciilor de desktop si serviciilor distribuite este modulara si flexibila, astfel incat clientii au posibilitatea de a alege componentele pentru a-si indeplini nevoile specifice de-a lungul ciclului de viata a echipamentelor (achizitii, instalare, implementare si management, etape eliminatorii).

"Deschiderea unui nou centru de outsourcing in Romania evidentiaza cererea permanenta existenta pentru aceste servicii, in ciuda climatului economic actual si ne permite sa continuam in a ne ajuta clientii sa creasca, sa inoveze si sa isi mentina un avantaj competitiv durabil", a spus Richard Dicketts, Global Head of
Infrastructure Management, Capgemini. "Fiind una dintre primele companii internationale care intra in Iasi, vom avea, de asemenea, acces la talente locale de top, pe care le vom dezvolta prin strategii individuale de dezvoltare in echipe puternice, si vom forma specialisti, care se vor mandri cu realizarile noastre in aceasta regiune. "

Noul centru de la Iasi consolideaza strategia Capgeminis Rightshore ® , care ofera clientilor - in functie de nevoile lor - cea mai echilibrata combinatie de servicii, livrate de catre centrele aflate in stransa proximitate geografica si / sau avand stranse legaturi culturale cu locatiile lor (cunoscut sub numele de onshore sau nearshore) si servicii furnizate din centrele aflate la distanta (cunoscut sub numele de off-shore).

Despre Capgemini
Capgemini, unul dintre principalii furnizori mondiali de consultanta, tehnologie si servicii de externalizare, permite clientilor sai sa se transforme si sa performeze prin tehnologii. Pentru mai multe informatii: http://www. capgemini. com/services/outsourcing/

Rightshore® este marca inregistrata Capgemini. Capgemini este una dintre primele companii internationale de outsourcing IT care va avea o filiala in orasul universitar Iasi.

Capgemini, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de consultanta, tehnologie si outsourcing, deja prezent in Polonia, a anuntat astazi ca isi extinde prezenta in Europa de Est, pentru a veni in intampinarea cererii de servicii de outsourcing in continua crestere. Capgemini OS ofera un spectru larg de servicii, inclusiv Application Outsourcing, Infrastructure Outsourcing, Business Process Outsourcing Outsourcing si Transformational Outsourcing. Prezenta in peste 30 de tari, Capgemini a raportat in 2008 venituri globale de 8,7 miliarde EUR si a avut angajati peste 92. 000 de oameni pe plan mondial.

Mai multe informatii sunt disponibile la www. capgemini. ro.

Capgemini Outsourcing Services (OS) se bazeaza pe experienta a mai mult de 25,000 de angajati pentru a gestiona, inova si imbunatati sistemele IT si procesele de afaceri ale clientilor sai. Capabilitatile lingvistice ale absolventilor, in mare parte cunoscatori de limba franceza, germana, engleza, italiana si spaniola, fac din Iasi locatia ideala care sa permita Capgemini sa satisfaca cererea continua de servicii de outsourcing venita de la clientii europeni.

Cu centre Capgemini deja deschise in Polonia, extinderea cu un nou centru in Romania va adauga valoare si capacitate regiunii.

Noul centru va fi modelat dupa centrele Capgemini nearshore din Cracovia si Katowice, Polonia, unde Capgemini are deja peste 3000 de angajati de outsourcing. Capgemini asigura de asemenea
clientilor sai buna cunoastere si capacitatile care le confera mai multa libertate pentru a obtine rezultate superioare printr-un mod unic de lucru, Collaborative Business Experience™. Centrul va oferi First Line Service Desk Support pentru clientii Capgemini, inclusiv servicii de gestionare a proceselor si asistenta tehnica. Grupul se bazeaza pe modelul sau de livrare globala denumit Rightshore®, care tinteste obtinerea unui echilibru corect intre cele mai mari talente din locatii multiple, lucrand ca o echipa pentru a crea si a livra solutia optima pentru clienti. Noul centru tehnologic din Iasi, va oferi First Line IT Help Desk Support si activitati de Business Continuity pentru clientii Capgemini Outsourcing.

Iasi este unul dintre cele mai mari orase universitare din Romania, oferind un numar mare de resurse umane, talentate si foarte bine pregatite pentru a deveni angajati Capgemini.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Mediafax Monitorizare lanseaza

000 de conturi de Twitter in limba romana


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com