Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  Campionatele Mondiale de Gimnastica it

Digi Sport ofera telespectatorilor din Romania, prin cele 2 canale de televiziune, Digi Sport si Digi Sport Plus, transmisiuni in direct si in exclusivitate ale celor mai puternice competitii sportive nationale si internationale: Liga 1 de fotbal, Campionatul Spaniei - Primera Division, Premier League, Bundesliga, FIFA Club World Cup, campionatul de motociclism Moto GP, campionatele interne de handbal (masculin si feminin), meciuri din NBA, turnee de tenis din circuitul ATP World Tour.

Digi Sport poate fi receptionat pe teritoriul intregii tari prin serviciul de televiziune prin satelit Digi TV Satelit al RCS & RDS si este inclus in pachetul de programe de televiziune prin cablu analogic si digital, Digi TV Cablu, a RCS & RDS. Competitia va avea loc la The O2, una dintre cele mai celebre sali din lume care gazduieste evenimente sportive de mare amploare.

Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistica reprezinta evenimentul anului in lumea gimnasticii, eveniment care ar putea fi decisiv pentru stabilirea ierarhiei valorice a echipelor care vor participa la Jocurile Olimpice 2012.

Componenta lotului national de gimnastica

Numai la Digi Sport si la Digi Sport Plus ii veti putea urmari in direct pe reprezentatii Romaniei la Campionatul Mondial de Gimnastica Mondiala:

- lotul feminin antrenat de Nicolae Forminte este format din : Anamaria Tamarjan, Ana Porgras, Diana Chelaru, Gabriela Dragoi.

Dupã accidentarea neasteptatã a Sandrei Isbasa, gimnastele romance sunt nevoite sã se regrupeze pentru a castiga noi titluri mondiale si a duce Romania pe cele mai inalte culmi ale gloriei.

- lotul masculin condus de Nicusor Pascu este format din : Marian Dragulescu, Flavius Koczi, Marius Berbecar, Daniel Popescu, Cosmin Popescu, Robert Stanescus; rezerve - Alin Jivan si Ovidiu Buidoso.

Acest Campionat Mondial reprezintã sansa lui Marian Dragulescu sã isi demonstreze calitatile si sa isi ia revansa dupa ratarea de la Jocurile Olimpice desfasurate anul trecut la Beijing.

Programul transmisiunii finalelor campionatului la Digi Sport si Digi Sport Plus

Reporterul nostru special trimis la Londra, Roxana Maha, va transmite pe toata perioada campionatului, cele mai noi informatii ale competitiei. Finalale Campionatului Mondial - integral si in exclusivitate pe Digi Sport

Digi Sport va transmite in direct, integral si in exclusivitate finalele Campionatelor Mondiale de Gimnastica Artistica Londra 2009, care se vor desfasura in perioada 15 - 18 octombrie. Veti putea urmari pe cele doua canale ale televiziunii, Digi Sport si Digi Sport Plus, stiri si reportaje despre lotul Romaniei si interviuri cu gimnastii nostri aflati in concurs.

Telespectatorii Digi Sport si Digi Sport Plus vor putea sa urmareasca, in direct, evolutiile complete ale tuturor gimnastilor ajunsi in finalele Campionatului Mondial de Gimnastica Artistica dupa urmatorul program:

Transmisiuni directe si integrale Digi Sport

- joi, 15 octombrie, 20:30 - 23:00: Finala concursului individual-compus masculin

- vineri, 16 octombrie, 20:30 - 23:00: Finala concursului individual-compus feminin

- sambata, 17 octombrie, 15:00 - 18:45: Finalele pe aparate masculin si feminin, ziua 1

- duminica, 18 octombrie, 15:00 - 17:45: Finalele pe aparate masculin si feminin, ziua 2


Transmisiuni directe si integrale Digi Sport Plus

- duminica, 18 octombrie, 17:45 - 19:00: Finalele pe aparate masculin si feminin, ziua 2 (continuarea transmisiunii de pe Digi Sport)

Informatii despre desfasurarea Campionatului Mondial de Gimnastica Artistica veti putea gasi in urmatoarea perioada si pe www. digisport. ro.

********

Digi Sport este televiziunea cu continut sportiv a RCS & RDS, compania lider pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si satelit.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Mediafax Monitorizare lanseaza

000 de conturi de Twitter in limba romana


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com