Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Campanie aniversara MEDIAFAX it

Infiintata in 1991, compania face in prezent parte din cel mai mare grup media din Romania, MEDIAFAX Group, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. . mediafax. ro/20ani, unde utilizatorii au sansa de a calatori in timp, rememorand evenimentele majore care au marcat istoria ultimilor 20 de ani si care au fost relatate de MEDIAFAX. De asemenea, vizitatorii site-ului vor gasi si declaratii ale jurnalistilor MEDIAFAX care povestesc ce inseamna pentru ei presa si lucrul intr-o agentie de presa, precum si amintiri interesante sau amuzante din cariera lor.

Campania aniversara "MEDIAFAX - 20 de ani" se va incheia printr-un eveniment special, o gala premium in care Mediafax va face o noua incursiune inedita in istoria ultimilor 20 de ani si va premia personalitati care au facut ceva memorabil si valoros pentru romani.

Campania este realizata cu sprijinul Romtelecom, in calitate de partener principal, si al companiilor Cosmote, Alpha Bank, Bancpost, Ursus si Omniasig.

MEDIAFAX este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. In plus, pot comenta anul preferat pe pagina "Like-a-Year" de pe Facebook.

Cei care vor intra pe site-ul dedicat campaniei vor putea afla intreaga istorie a transformarilor prin care a trecut MEDIAFAX de la infiintare pana in prezent. Printre produsele si serviciile MEDIAFAX se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, rapoarte de piata, continut multimedia pentru telefonia mobila.

Din 2007, MEDIAFAX se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. MEDIAFAX, cel mai mare furnizor roman de informatie generalista si de business, lanseaza, joi, campania aniversara "Mediafax-20 de ani", pentru a celebra implinirea a doua decenii de activitate, invitandu-si cititorii sa "premieze" cu un "Like" cel mai bun an din ultimii 20 pe www. mediafax. ro/20ani De la mineriada din 1991 si isteria generata de concertul lui Michael Jackson in 1992 la uralele galeriei pentru echipa nationala de fotbal din 1994 si prima alternanta la putere din 1996, de la vremuri mai bune pentru Romania, cu aderarea la NATO si UE, la momente dificile precum recesiunea, toate sunt reunite pe site-ul campaniei intr-o calatorie in timp cu viteza informatiei.

Tot pe www. mediafax. ro/20ani, in sectiunea "Like-a-Year", utilizatorii au posibilitatea de a da "Like" anului care le-a placut cel mai mult, cu care se identifica sau care le trezeste cele mai multe nostalgii.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com