Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  CORFJA se extinde in Austria it

Pe langa opetatiunile din Slovenia si Slovacia, COR&FJA AG se va indrepta catre pietele din Bulgaria, Polonia, Romania si Ukraine. Klaus Hermetschlaeger a lucrat in industria financiara timp de peste 17 ani si a fost partenerul international al Solution Providers (fost IP2) inainte de a se alatura echipei COR&FJA AG. Foto: http://www. mdw. at/start. php?site=person&id=1470

Despre COR&FJA

Grupul COR&FJA Group este una din cele mai mari companii de software si consultanta din industria europeana a serviciilor financiare, si are clienti companii de asigurari, banci si administratori de fonduri de pensii private. Serviciile grupului pornesc de la sofware standard si servicii de consultanta pana la preluarea operatiunilor IT (Application Service Providing). (Viena/ Leinfelden-Echterdingen, 11 august 2010) - COR&FJA AG, o companie de software si consultanta, isi va extinde afacerile in Austria si Europa Centrala si de Est (ECE). Klaus Hermetschlaeger se va ocupa de aceste noi provocari.

La Viena, Klaus Hermetschlaeger s-a alaturat echipei de conducere a companiei. Odata cu implicarea lui in proiecte, Klaus Hermetschlaeger si-a asumat si rolul de a conduce planurile de extindere.

Klaus Hermetschlaeger este un manager cunoscut si are multi ani de experienta in tarile Europei de Est. Grupul COR&FJA Group, cu sediul principal la Leinfelden-Echterdingen si birouri deschise in Germania, precum si subsidiare in Olanda, Austria, Elvetia, Slovacia, Slovenia, Portugalia si Statele Unite, are in prezent peste 1000 de angajati.

Contact

COR&FJA AG

Karlsruher Stra├če 3
DE-70771 Leinfelden-Echterdingen

Tel. +49 711 94958-0
E-Mail: presse@cor. fja. com
Internet: www. cor. fja. com

BLM

Dr. Bernd P. Bernd Liebmann Marketing

Klopstockgasse 7
A-8020 Graz, Austria

Tel. : +43 (0)664 / 166 97 60
E-Mail: BLM@BLMarketing. info
Internet: www. BLMarketing. info Liebmann
BLM - Dr.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Someri din Bucuresti si Ilfov

100 sau 0746239185 email persact@mediafax


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com