Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Blom anunta semnarea unui acord it

Blom si Tele Atlas, furnizor de harti digitale si componente dinamice, au semnat un parteneriat pe cinci ani axat pe componenta de harti tridimensionale pentru zonele urbane si pe crearea de sisteme complexe de navigatie pentru autovehicule si pentru utilizatorii de internet si telefonie mobila Tele Atlas va fi in masura sa vanda imaginile Blom propriilor sai clienti, pentru a le oferi experienta unei vizualizari unice. Pe de alta parte, prin aceasta colaborare ne consolidam pozitia pe piata de servicii si produse de navigatie si localizare (NLS). Sub termenii acestui contract, Blom si Tele Atlas vor lucra impreuna la dezvoltarea si livrarea de harti tridimensionale ale oraselor si alte produse care au la baza imaginile si componentele 3D dezvoltate de Blom. In primul an vom acoperi cu imagini aproape 300 de orase, totalizand o suprafata de 15 000 kmp, pentru ca productia sa creasca gradual pana, la 1 000 de orase. . In acelasi timp, Tele Atlas va avea acces la libraria de imagini a grupului Blom, pentru a-si actualiza hartile.
Este un parteneriat important pentru Blom, pentru ca imaginile si modelele noastre tridimensionale sunt acceptate ca si componente de baza in solutiile de navigatie pe care le promoveaza unul dintre cei mai mari furnizori de pe piata, TomTom, detinatorul companiei Tele Atlas. Blom devine astfel un actor important pe piata NLS.
"Este un moment crucial in industria de navigatie, momentul in care va fi posibil sa livram harti tridimensionale consumatorilor de rand", a declarat directorul executiv al Blom, HÃ¥kon Jacobsen. "Solutiile noastre vor imbunatati in mod semnificativ experienta utilizatorilor in domeniul aplicatiilor si componentelor de harti iar parteneriatul cu Tele Atlas ne aduce in pozitia de a fi un furnizor imbatabil".
Directorul executiv al Tele Atlas, Bill Henry: "Cererea de harti tridimensionale pentru dispozitivele de navigatie este in continua crestere, deoarece consumatorii de pretutindeni vor imagini mai realiste asupra mediului imediat inconjurator. Biblioteca vasta constituita de Blom contine imagini de cea mai buna calitate si ne va permite ca, in 2009, sa livram produse tridimensionale in peste 250 de orase din lumea intreaga".
Tele Atlas a ales compania noastra ca partener datorita inovatiei Blom in domeniul tehnologiei 3D, performantelor deosebite, calitatii imaginilor si, nu in ultimul rand, datorita pozitiei pe care o avem pe piata, abilitatii noastre ca grup de a opera la scara larga, la nivelul intregii Europe, partial in SUA si Asia.
Tele Atlas a fost fondata in 1984 si numara mai bine de 2000 de angajati, avand sedii in 24 de tari din lumea intreaga. Compania a fost achizitionata in 2008 de TomTom N. V. .

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

Mediafax si Orange dau idei de Valentines

De exemplu, ei pot afla curiozitati despre Sf


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com