Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  Axel Soft IT Group - Partners it

. Informatii complete despre solutiile oferite de Axel Soft IT Group pot fi gasite la adresele: www. axelsoft. ro si www. eset. ro. Unicul reprezentant in Romania asigura si suportul tehnic 24/24 ore, 7 zile pe saptamana in limba romana, fara costuri suplimentare. In cadrul actiunii au fost sustinute prezentari, studii de caz, modalitati de crestere a vanzarilor, precum si discutii pe marginea parteneriatelor, dealerii locali expunand puncte de vedere si conceptii proprii.

Programul evenimentului a inclus mai multe sesiuni de prezentari, la care a luat parte si reprezentantii externi ai companiei ESET, Miroslav Majtaz si Jozef Manduch care au oferit o serie de informatii importante in ceea ce priveste avantajele produsului NOD32, imbunatatirile si facilitatile pe care acesta le aduce in asigurarea unei securitati eficiente a sistemelor de calcul. Mesajul transmis acestora este acela ca ESET este lider in protectie proactiva si in oferirea solutiilor inteligente de securitate, acestea fiind recunoscute la nivel mondial atat pentru ESET NOD32 Antivirus cat si pentru ESET Smart Security prin numeroasele premii obtinute.

"Modelul nostru de business se diferentiaza prin succesul pe care il au partenerii nostri datorita avantajelor si facilitatilor pe care le acordam in exclusivitate PARTENERILOR" a declarat doamna Sporis Andreea - Distribution Network Manager

Despre Axel Soft IT Group

Solutiile de securitate ESET, ESET NOD32 Antivirus si ESET Smart Security sunt recunoscute la nivel mondial pentru performantele sale in materie de detectie euritisca, protectie proactiva, viteza de scanare si consum minim de resurse.

In Romania, partenerul ESET LLC este compania Axel Soft IT Group, a carei retea de parteneri distribuie solutiile ESET Smart Security si ESET NOD32 Antivirus la nivel national. De asemenea au fost expuse si cateva detalii referitoare la urmatoarele versiuni ale solutiilor ESET, care va include extensii de protectie pentru o gama mai variata de amenintari.

In cadrul prezentarilor s-a pus accentul deosebit pe relatia dintre Axel Soft IT Group si reselleri prin sustinerea partenerilor cu campanii de promovare a noilor produse. In luna octombrie s-a desfasurat la Poiana Brasov cea de a treia intalnire anuala a partenerilor Axel Soft IT Group, unic distribuitor in Romania al solutiilor de securitate ESET, ESET NOD32 Antivirus si ESET Smart Security

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com