Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  Avira AntiVir Premium este produsul it

Avira a trecut cu brio toate aceste teste.Andreas Clementi, presedintele AV-Comparatives, si vicepresedintele Peter Stelzhammer au inmanat personal distinsul premiu. Avira si-a redus si numarul de alarme false depistate. " Andreas Clementi completeaza: "Produsul a obtinut certificarea Advanced Plus-Award pe tot parcursul anului in aproape toate categoriile de testare, primind astfel distinctia "produsul anului". Toate produsele au fost testate periodic, trebuind sa-si demonstreze calitatile in ceea ce priveste rata de detectie si detectia proactiva. Blocarea calculatorului, intreruperea sistemului si deranjantele erori ale programelor sunt alte cateva criterii luate in calcul de AV-Comparatives in evaluarea produselor antivirus. Compania, care a fost lansata in 1986 cu denumirea H+BEDV Datentechnik GmbH, lucreaza in stransa colaborare cu BSI (Biroul Federal pentru Securitatea Informatiei) si mentine parteneriate tehnologice cu furnizorii principali de solutii de securitate. Aceste principii stau la baza colaborarii si parteneriatelor pe termen lung intreprinse de Avira Soft.Avira Soft a format o echipa de peste 50 de profesionisti dinamici care colaboreaza permanent cu specialistii experimentati ai Avira GmbH (fosta H+BEDV Datentechnik).
Website: www. avira. ro

Despre Avira GmbHAvira (fosta H+BEDV) este unul din principalii furnizori de solutii profesionale de securitate IT. Avira AntiVir Premium este produsul anului 2008, in special datorita ratei de detectie on demand"."Dupa 3 ani de munca, ne-am atins scopul", declara Stefan Schiffert, CTO al Avira. "Insa nu ne vom opri aici - acest premiu va spori motivatia echipei noastre de a continua sa ofere servicii de securitate IT la cele mai ridicate standarde de calitate".

Despre Avira SoftAvira Soft, cu sediul in Bucuresti, reuneste o echipa de tineri specialisti in management, marketing si programare, care proiecteaza, promoveaza si asigura suport tehnic pentru produsele Avira GmbH.Compania a fost infiintata in anul 2004 de o echipa dinamica de experti in securitate, ale caror valori sunt: respectarea eticii securitatii, atitudine profesionista, spirit deschis, constiinta valorii si respect. Produsul Avira AntiVir Premium pentru utilizatori individuali a fost desemnat de catre AV-Comparatives. org drept cel mai bun software antivirus al anului 2008.
Specialistii de la AV-Comparatives e. V. au ales cea mai buna solutie antivirus a anului 2008: Avira AntiVir Premium. Fiind unul din pionierii acestui domeniu, compania germana a contribuit in numeroase randuri la dezvoltarea pietei de securitate inca de la lansarea AntiVir in 1988, prin inovatii tehnice si solutii inteligente de protectie a tuturor componentelor si nivelurilor de retele.Avira are sediul in Tettnang, un oras din regiunea Swabia aflat pe malul lacului Bodensee. Companii din lumea intreaga, furnizori de servicii IT si servicii financiare, institutii de invatamant si institutii publice au inredere in solutiile de securitate Avira si se protejeaza cu AntiVir.
Website: www. avira. com
Cerintele institutiei independente de testare a produselor antivirus, din Austria, sunt foarte ridicate. Alti factori importanti de care s-a tinut cont in aceste teste au fost: capacitatea produselor antivirus de a scana fara sa afecteze performanta computerului si lipsa alarmelor false. Peter Stelzhammer a concluzionat: "Avira a impresionat in toate testele prin rata excelenta de detectie a virusilor, prin rezultatele foarte bune in detectia proactiva si viteza de scanare la cerere (on-demand).

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com