Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©14-Nov-2019

it  Aplicatiile Transart adaptate it

Sistemele integrate B-ORG si Neomanager compun oferta Transart pe zona de ERP pentru companiile din Romania. Serviciile oferite de Transart au stat la baza unei puternice relatii de parteneriat cu clientii sai. Peste acest nivel de baza (nucleul ERP), care acopera cerintele operationale ale unei afaceri - valabile pentru o categorie mult mai larga de companii, oferta Transart include si o serie de componente si aplicatii specializate pe partea de vanzari si logistica: HERMES SFA (pre-sales, van-sales, merchandising & marketing), Vanzare Asistata (Showroom), TeleSales si HERMES Logistic WMS. Astfel, toti clientii Transart care beneficiaza de mentenanta la zi:

- au primit deja instructiuni detaliate referitoare la procedura optima de urmat;

- stiu care este momentul optim, in functie de scenariu (Exemplu: integrare cu aplicatii din gama SFA), cand trebuie operata modificarea cotei de TVA, in aplicatia utilizata in prezent de client;

- pot descarca noile kituri, cu versiuni ale aplicatiilor care vin sa automatizeze procesele de conversie si de tratare a exceptiilor, ulterior momentului in care a inceput sa fie utilizata noua cota de TVA.

Transart a aniversat recent 13 ani pe piata de business software si este lider pe piata din Romania in furnizarea de aplicatii software pentru afaceri, pe verticala de comert si distributie.

Despre Transart

Transart este o companie cunoscuta pentru dezvoltarea de solutii software usor de utilizat, care pot fi implementate intr-un timp scurt si sunt adaptate cerintelor clientilor sai. Detalii suplimentare la www. transart. ro. Din 2005 Transart este Microsoft Gold Certified Partner, iar din 2007 Transart este partener ISV Motorola. Transart anunta ca noile aplicatii din gama ERP - B-ORG, Neomanager 7 si Neomanager 5 sunt adaptate legislativ, iar echipele de consultanti Transart sunt pregatite sa sustina clientii sa traverseze in conditii optime momentul 1 iulie 2010, cand intra in vigoare si noua cota de TVA de 24%.

Parte din pachetul de masuri de austeritate, care fac obiectul Ordonantei de Urgenta 58 de modificare a Codului Fiscal - publicata in Monitorul Oficial 431 din 28 iunie 2010, modificarea cotei de TVA la 24% este cea care genereaza un volum foarte mare de munca intr-un timp extrem de scurt, iar prin faptul ca implica simultan sprijinul din partea mai multor furnizori (case de marcat, sistem informatic) iar in anumite situatii chiar oprirea temporara a activitatii, genereaza o stare de "neliniste" in randul tuturor agentilor economici.

Asiguram pe aceasta cale toti clientii Transart ca in perioada scursa de la anuntul guvernului referitor la modificarea TVA, s-au operat teste extinse pentru identificarea tuturor implicatiilor care pot aparea in diverse scenarii reale si ca avem vesti bune pentru ei.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com