Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  Ager Business Tech incheie it

Potrivit acestui acord, Ager va comercializa in Romania noua gama de produse Kaspersky pentru organizatii publice si companii private.
"Solutiile Kaspersky fac parte din portofoliul nostru inca din anul 2000 si ne bucuram ca am reusit, prin volumul de vanzari, activitatile de marketing si suportul tehnic oferit partenerilor si clientilor nostri, sa extindem parteneriatul cu Kaspersky Lab pentru Romania si Bulgaria", a declarat Liliana Butnaru, Brand & Product Manager Ager Business Tech.
Potrivit noului acord, Ager Business Tech devine partener principal al Kaspersky Lab si va comercializa solutiile de business dezvoltate de Kaspersky adresandu-se sectorului privat, dar mai ales sectorului public, pe teritoriile Romaniei si Bulgariei.
"Suntem in plin proces de reconfigurare a canalelor de distributie pentru solutiile Kaspersky Lab dedicate companiilor si organizatiilor publice", spune Teodor Cimpoesu, Director General Kaspersky Lab Romania. "Unul dintre obiectivele principale este o mai buna prezenta pe aceasta zona si dezvoltarea parteneriatului cu Ager vine sa sustina acest obiectiv", adauga el.
Despre Ager Business Tech
AGER BUSINESS TECH este integrator de solutii dedicate IT, cu peste 10 ani de experienta in proiecte B2B, o companie cu capital romanesc integral privat. Ager Business Tech si Kaspersky Lab Romania anunta incheierea parteneriatului pentru distributia solutiilor de securitate destinate segmentului business. Activitatea companiei s-a dezvoltat continuu, de la asamblarea si distribuirea de sisteme de calcul si componente IT pentru segmentul end-user, la dezvoltarea si implementarea unor solutii IT integrate, personalizate pentru clientii din segmentul B2B: SMB, Corporate, Guvern / Sector Public
Eforturile AGER s-au concentrat intotdeauna in directia dezvoltarii, proiectarii si implementarii unor solutii dedicate IT&C, produsele Kaspersky fiind unul dintre diferentiatori.
Despre Kaspersky Lab:
Kaspersky Lab produce si distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejeaza utilizatorul de virusi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing si spam. Tehnologia dezvoltata de Kaspersky este utilizata la nivel mondial in produsele si serviciile furnizorilor de top ai solutiilor de securitate de pe piata IT. Produsele Kaspersky detin o rata superioara de detectie, avand cel mai rapid timp de raspuns din industria de securitate pentru utilizatori privati, SMB, retele de mari dimensiuni si sisteme de lucru mobile.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com