Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Jul-2019

it  APA-IT si AFP vor dezvolta it

Castigam mai mult colaborand decat izolandu-ne. "
Despre APA-IT

APA-IT Informations Technologie GmbH ofera servicii complete concentrate in domeniile de solutii media si outsourcing IT. Pe de alta parte, AFP aduce gura de aer proaspat si ideile noi de care avem nevoie dupa atatia ani. De asemeni va permite accesul direct la articole, fotografii, imagini sau videoclipuri similare. In consecinta, clientii agentiei de stiri vor putea vedea in avans si in timp real reportajele planificate si vor avea o imagine de ansamblu asupra relatarilor deja efectuate, prin toate formatele media.

"Ambele parti vor profita de pe urma colaborarii", a spus Gerald Klima, directorul APA-IT, referindu-se la succesul cooperarii dintre Viena si Paris: "APA-IT are in spate ani de experienta si suntem la al cincilea sistem de planificare dezvoltat. Impreuna vom ridica proiectul la un nivel international. "

Pierre Louette, presedintele AFP, indica importanta cooperarii: "In ziua de azi, cooperarea este necesara. Cunostintele despre industria media obtinute ca ramura a APA fac din APA-IT un specialist in solutii pentru edituri si intreprinderi implicate in media.
Utl: Divizia APA si agentia de presa franceza colaboreaza in crearea unei unelte de planificare a evenimentelor editoriale.

APA-IT si Agence France-Presse (AFP) isi unesc fortele pentru a dezvolta un sistem de planificare inovator care va deschide o noua era in planificarea editoriala si serviciile ambelor agentii.
Noua aplicatie multilingva vine in ajutorul management-ului editorial de stiri facand planificarea editoriala interna si externa mai detaliata si convenabila.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

UN SHARE PENTRU O VIATA DE ARTIST

ro doneaza 1% din vanzarile sale in perioada 15

Someri din Bucuresti si Ilfov

100 sau 0746239185 email persact@mediafax

Mediafax Monitorizare lanseaza

000 de conturi de Twitter in limba romana


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com