Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©23-Aug-2019

it  APA prezinta prima aplicatie it

Cu ajutorul unui cod personal, sistemul ofera continut personalizat si relevant pentru interesele utilizatorului, este intuitiv si foarte usor de operat, cu ajutorul mainilor si degetelor.

Conceputa si programata de APA, aplicatia ‘MediaSurface’ ofera o perspectiva asupra viitorului consumului de stiri si va impulsiona presa si editurile sa-si innoiasca modelele de business pentru a raspunde schimbarilor structurale din domeniu. "Vrem sa fim un furnizor in contextul noilor tehnologii precum iPad sau Surface", a declarat Peter Kropsch , directorul general al APA. Tabletele Surface pot fi folosite la evenimente, conferinte, in spatii publice si semi-publice, cum ar fi holurile si foaierurile.

Solutia APA pentru Surface este speciala deoarece pune accent pe utilizator si atributele acestuia, il identifica cu ajutorul unui cod unic si il ghideaza catre o experienta media perzonalizata si animata. Agentia de presa introduce a noua solutie pentru Microsoft Surface - Inovatii in media ca metoda de iesire din criza


Viena - APA - Austria Press Agency este prima agentie din Europa care introduce aceasta prezentare inovatoare si personalizata a stirilor pentru tableta digitala Microsoft Surface. De aceea, agentia ofera asa-numitele solutii cu eticheta alba "care pot avea brandul, look-ul si designul clientului". Contunitul este livrat utilizatorului in format multimedia, anume text, imagine, grafica, audio si video, si reflecta cu precizie interesele si nevoile de informare ale acestuia.

Selectia personalizata de stiri poate fi transferata cu un simplu click catre orice telefon cu camera sau smartphone.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

UN SHARE PENTRU O VIATA DE ARTIST

ro doneaza 1% din vanzarile sale in perioada 15

Someri din Bucuresti si Ilfov

100 sau 0746239185 email persact@mediafax


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com