Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©16-Nov-2019

it  A aparut primul site juridic it

Prin intermediul tehnologiei flash combinata cu cea 3D, precum si prin restructurarea categoriilor site-ului am incercat sa transformam experienta vizitatorilor nostri intr-una cat mai placuta si utila. Acest lucru este realizat prin noua sectiune "Cunoaste legea", unde vizitatorii pot accesa ultimele stiri din diferite domenii ale dreptului.

O alta noutate pentru o casa de avocatura este si invtiatia deschisa adresata vizitatorilor site-ului de a intra in contact cu avocatii prin intermediul conturilor de Facebook, Twitter sau LinkedIn.

De asemenea, din noua versiune a site-ului nu lipsesc noutatile legislative pe care avocatii colaboratori ai C. A. Coltuc Marius, titularul Casei de avocatura Coltuc.

Despre Casa de avocatura Coltuc

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Pe site vor gasi atat informatii despre Casa de avocatura Coltuc si serviciile pe care le ofera, precum si noutati legislative diverse. ", sustine av. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii. Incepand cu data de 23 noiembrie 2011, Casa de avocatura COLTUC va lansa o noua versiunea a site-ului juridic. Prezentand multiple imbunatatiri grafice si de structura, site-ul a fost creat atat in flash, cat si in 3D.

Ce gasim pe singurul site juridic in 3D?

Pentru a eficientiza comunicarea cu potentialii clienti si pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora prin furnizarea mai multor informatii, Casa de avocatura Coltuc a modificat site-ul de prezentare, aducand numeroase imbunatatiri. Restructurarea sectiunilor site-ului urmareste sa faciliteze experienta pe site, precum si sa o imbunatateasca prin intermediul informatiilor legislative utile oferite. Toata experienta online este imbogatita de prezenta blog-ului care ofera in continuare interactivitatea necesara consolidarii relatiilor cu cititorii.

"Aceasta schimbare era necesara intr-un mediu online aflat intr-o continuua si rapida dezvoltare tehnologica. Coltuc le ofera cetatenilor romani prin intermediul articolelor si aparitiilor video din mass-media.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com