Cauta:
  News  Tehnologie  Media  Politic  Evenimente  Media monden  Media monden evenimente  Social  Sport  Imobiliare  

©21-Oct-2019

it  26778 vizite in primele trei zile de targ it

In Evocasa Optima, o locuinta cu doua camere costa 64. 900 de euro.

In proiectele Red House 1 si Red House 2, dezvoltatorul ofera posibilitatea personalizarii amenajarilor. In zona Bran-Moeciu, cei interesati pot cumpara terenuri pentru case de vacanta de 800-1. 500 de metri patrati. In acelasi timp, in preturile finale ale apartamentelor sunt incluse cate un loc de parcare si o boxa.

Dezvoltatorul ansamblului rezidential Green City din Capitala prezinta la ImoSfera cea mai buna oferta de pret lansata pana in prezent: o casa cu parter si etaj, curte de 110 metri patrati, la 99. 930 de euro (cu TVA inclus). Un alt indicator interesant in ceea ce priveste interesul vizitatorilor este numarul mare, 1. 261, al celor care au descarcat brosurile de prezentare.

In primele trei zile, cel mai performant stand a fost cel al dezvoltatorului Adama care a adunat 2. 168 de vizite si 19 cereri de contacte directe si discutii pe chat concretizate in 71 de minute de convorbire. La cumpararea unui lot de teren cu 90 de euro pe metru patrat, cumparatorul primeste gratuit proiectul pentru casa. De asemenea, 98 de vizitatori au fost suficient de interesati de oferta gasita in acest stand incat sa descarce si brosura de prezentare dupa ce in prealabil au vizualizat-o.

Tranzactie fara comision si voucher pentru mobilier

In ceea ce priveste oferta din targ, primeaza discounturile. Acesta presupune achitarea unui avans fix la incheierea contractului, urmand ca pana in 2011 clientul sa nu mai plateasca nimic. In plus, locurile de parcare adiacente celor doua ansambluri rezidentiale sunt disponibile in mod gratuit cumparatorilor.

Case la gri, intre 380 si 750 de euro pe metru patrat

In cadrul ansamblului de case La Riviere, curtea adiacenta locuintelor este inclusa in pret. Un alt bonus oferit de companie consta in scoaterea la vanzare a unui numar limitat de case construite pe loturi de 200 pana la 500 de metri patrati, fata de parcelele standard de 177 de metri patrati.

Te muti acum si nu mai platesti nimic pana in 2011

In acelasi timp, Impact Developer & Contractor pune la dispozitia cumparatorilor din ansamblul Greenfield programul de finantare "Avantaj 2010". Astfel, in zona comunei Halchiu, din apropierea Brasovului, un lot de teren de 500 de metri patrati poate fi achizitionat in rate direct la proprietar, cu un avans de 300 de euro. In cadrul ansamblului Privilegio din Brasov, dezvoltatorul pune la dispozitia cumparatorilor finisaje la cheie si o boxa pentru apartamentele cu trei si patru camere. Aceste vizite s-au materializat in 330 de discutii si cereri de contact directe. Astfel, in cadrul Boreal Residence din Constanta, o vila de 112,6 metri patrati construiti poate fi achizitionata cu 99. 500 de euro (TVA inclus), fata de 109. 116 euro, pretul de lista. Numarul vizitatorilor unici in primele trei zile de targ a ajuns la 14. 396. Valoarea avansului este de 8. 500 euro pentru o garsoniera, 12. 500 euro pentru un apartament de doua camere si 15. 500 euro pentru un apartament de trei camere (TVA inclus). In Cartierul Europa din Oradea, cea mai accesibila oferta o reprezinta o vila cu o suprafata construita de 118,22 de metri patrati, ce costa 69. 331 de euro (TVA inclus). Dezvoltatorul ofera posibilitatea de a achizitiona o vila la rosu, la pretul de 380 de euro pe metru patrat, fata de 700 de euro pe metru patrat la cheie. Plata se face in rate la proprietar si ajunge la 54 de euro pe luna, iar avansul este de 10%.

Despre imobiliare. ro:

Lansat in ianuarie 2000, www. imobiliare. ro este primul si cel mai accesat portal imobiliar din Romania. Timpul total petrecut pe chat de expozanti si vizitatori a insumat 34 de ore si 7 minute. Locuintele predate la cheie sunt complet finisate si mobilate potrivit preferintelor clientilor, bucatariile sunt utilate, iar gradina de 200 de metri patrati este amenajata.

Reducere de 8. 500 de euro la vila

Nici celelalte orase ale tarii prezente la ImoSfera nu se lasa mai prejos la capitolul oferte speciale. De asemenea, un alt tip de locuinta de trei camere, un penthouse sau un apartament cu patru camere au locul de parcare inclus in pret. Portalul a depasit de curand pragul de 17 000 de vizitatori unici pe zi si cuprinde cea mai mare baza de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel national.

Discountul consta atat in valoarea comisionului agentiei, care renunta la plata pe perioada targului, cat si intr-un voucher de 5. 000 de euro oferit de catre dezvoltator pentru achizitia de. La achitarea integrala a locuintei, pretul este negociabil. Pretul standard este de 10 euro pe metru patrat, dar la plata integrala acesta scade la 8 euro pe metru patrat. De asemenea, la plata integrala, o garsoniera costa 57. 264 de euro, iar un apartament cu doua camere ajunge la 86. 965 de euro, cu TVA si loc de parcare incluse.

Rate la dezvoltator, bucatarii utilate si finisaje personalizate

In cadrul ansamblului rezidential Delea Veche 24, apartamentele cu doua si trei camere pot fi achizitionate in rate la dezvoltator pe o perioada de 20, respectiv 24 de ani. Cel mai mare interes a fost starnit de imaginile expozantilor care au atras atentia a 5. 326 de vizitatori, aceasta facilitate a fost urmata in preferintele vizitatorilor de sectiunea de informatii generale care a adunat 5. 291 de vizitatori. Compania accepta si plata in rate, dupa achitarea unui avans cuprins intre 10% si 25%. Tot in Brasov, dar in cadrul complexului Bellevue Residence, orice cumparator va beneficia de un bonus in valoare de 16. 500 de euro (+TVA), constand in garaj si boxa gratuite.

Terenuri la munte in rate la proprietar

Oferte speciale exista si pe segmentul terenuri. Totodata, in Roua Residence din Ploiesti, o vila de 126,4 metri patrati construiti costa in timpul targului 109. 500 de euro (TVA inclus), fata de 118. 000 de euro. www. imobiliare. ro, organizatorul ImoSfera, primul targ imobiliar virtual din Romania, care poate fi vizitat exclusiv online in aceasta saptamana 21 iunie - 27 iunie la adresa www. imosfera. ro anunta principalii indicatori care permit masurarea performantei acestui proiect dupa primele trei zile de la deschidere.

In intervalul 21-23 iunie au fost inregistrate 26. 778 de vizite la cele 32 de standuri ale expozantilor. In Bucuresti, un bonus cuprins intre 14. 282 de euro si 16. 352 de euro este valabil pentru achizitionarea ultimelor trei apartamente din vila Coresi. In cadrul complexului Maple Place, cei interesati pot cumpara o casa la gri la un pret incepand de 750 de euro pe metru patrat. De asemenea, compania Adama ofera in complexul Edenia din Titan un apartament cu trei camere la 99. 000 de euro (TVA inclus), ce vine la pachet cu bucataria mobilata si utilata si o boxa. Timpul mediu petrecut pe chat a fost de 9 minute si 29 de secunde.

 
it it

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'populare'


Alte articole

UN SHARE PENTRU O VIATA DE ARTIST

ro doneaza 1% din vanzarile sale in perioada 15


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|IT - 2019 - reportaj.com